Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Herreminje!!!!

Kategori: Allmänt

Så lång tid det är mellan "varven"! Vad har hänt? Ja, det som hänt är väl att barnbarnen växer och utvecklas och det tamejsjutton från gång till gång när man träffas.
Maken, han har varit/är i England på jobb  och när han inte varit där så har han jobbat för Veteranpoolen och jag vet inte hur många altaner han har skruvat (han vägrar att spika för det blir inte lika bra enligt honom) och när han är i England så vet jag att han är saknad på Veteranpoolen.
Nu är vi inne i oktober månad, det är mörkt på kvällarna och det är levande ljus som gäller!
Elliot, min stora prins, han måste brås på mormor för han älskar också hösten och det där med levande ljus. Elliot har förresten fyllt 15 år!! Inte klokt alltså!!
15 ÅR!!!
Men, han kommer alltid att vara mormors prins och det är han medveten om och han har nog inte så mycket emot det....
Han höll på att ramla av stolen då jag berättade, att jag var 15,5 år då jag flyttade hemifrån, ihop med en kille som var 8 år äldre än jag och vi bodde faktiskt tillsammans i nästan fyra år, det var han och jag som krockade på motorcykel.
Ja, det är mycket vatten som runnit under broarna sedan dess...
Morris, han växer och frodas, snart kommer han inte in genom kattluckan längre och jag har sagt till husse att han inte ska servera Morris blöt mat så fort han jamar, men det.....
Förresten....vi köpte en sån där kattleksak med en röd laserprick..
Mmmm...Morris, han tittade på den där pricken, sen tittade han på mig med en trött blick, jaaaamade höööögt och sen så "tjoppade" han till den där röda laserpricken med högertassen och så tittade han på mig igen och jaaaamade rejält för att få mig att förstå, att han sket fullkomligt i allt vad röda laserprickar heter, han vill ha mat!!!
Ja, så går det till i den här familjen!
Ha dé!/tant raffa
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: