Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Barnbarn som fyllt tonåring....

Kategori: Allmänt

...har jag nu!
Ja, Elliot fyllde 13 år igår och vädret var lika fint som det var dagen då han föddes, en riktigt varm och solig septemberdag!
Säger det igen, inte klokt så fort tiden går...
 
Har varit till frissan idag och hon blev så glad då jag kom att jag fick en stor kram!
Att jag fick en kram, det var för att igår hade en röd eloped kört omkull (?) utanför hennes dotters hus och det hade kommit ambulans och polis och en hel drös med insatser...
Elfrida är ju röd och frissan med dotter var rädda att det kunde varit jag som kört omkull (?), men än så länge hänger kärringa med ;)
Har förresten beställt en ny Elfrida till våren, den nya kommer att vara vit och har en massa förbättrade egenskaper, som hastighetsmätare, trippelmätare, termometer (?) klocka och så lite annat "lull-lull", ska bli riktigt skoj!
 
Det har ju inte blivit så många turer med Elfrida den här säsongen eftersom det i princip regnat var och varannan dag hela sommaren, men förra året, då åkte jag måååånga mil minsann och hon är värd sin vikt i guld.
 
Maken, han jobbar han, det är bra att han har att göra, men det blir ju eftersatt hemmavid, fast det fixar sig...
 
Julius och Wilgot trivs jättebra på nya dagiset och igår frågade jag om de hade fått god mat till lunch och Wilgot svarade "väldigt gott", det serverades morotssoppa och han hade ätit flera portioner, det är ett väldigt bra betyg till kockan det!
Båda barnen äter med frisk aptit och nuförtiden är de inte vrålhungriga då de kommer hem från dagis, det är ju ett tecken på att de får god vällagad mat och att de äter sig mätta.
All mat och allt bröd är ju lagat från "grunden", närodlat och ekologiskt, toppen!
 
Ha dé!/tant raffa
 
 
 
 

Kommentarer

 • Tofflan säger:

  Grattis i efterskott till Elliot!
  Morotssoppa skulle jag inte äta om jag så finge en miljon. Men det är väldigt nyttigt med morötter, så Wilgot är ju duktig.
  Här kommer jag inte ut mer än till garaget eller möjligen till Tokerian (fem minuter). Tvärstopp.

  Kram!

  2015-09-14 | 11:04:30
  Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
 • Paula i pörtet säger:

  Grattis till tonåringen! Det är speciellt när det är första gången...Om ett halvår blir Paulina 17, minstingen! Idag har hon intervjuats hemma för TV4s Uppdrag granskning om nätmobbing!
  Kramen

  2015-09-14 | 20:11:27
  Bloggadress: http://paulaz.se
 • åsa säger:

  Tofflan:
  Tackar å Elliot´s vägnar!
  Nu vet ju jag att du inte gillar morötter, men det är faktiskt gott och jag har bestämt mig för att laga lite mer soppa nu under höst/vinterhalvåret, det är bra mat ;)
  Grattis till dig förresten!
  Ha dé!/Kram

  2015-09-17 | 19:21:50
  Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
 • åsa säger:

  Paula:
  Tackar även dig!
  Tänk att Paulina blir 17 år, helt otroligt!
  Måste titta på det programmet!
  Ha dé!/Kram

  2015-09-17 | 19:23:16
  Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: