Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det här med...

Kategori: Allmänt

..blogg, det är ganska roligt tycker jag.
Har kommit underfund med att bloggar, det kan man sitta och läsa dygnet runt om man så vill.
Det finns så otroligt mycket bra bloggar, alltså sådana som man blir glad av att läsa, och så finns det så otroligt mycket skit...men, jag har kommit underfund med att det är bloggar som riktar sig till "fjortisar", alltså INTE kärringar i min ålder!!
Inte undra på att jag tycker det är skit...
Satt och tänkte på det där, hade jag varit en tonåring, hade jag tyckt att det var bra läsning? - Ja, det hade jag nog tyckt, alltså, kontentan av det hela är, att jag ska hålla mig till "medelålders" bloggar, de har jag mest gemensamt med (har jag kommit underfund med).
Men, visst är det väl bra, att det finns någonting för alla i cyberrymden, det är ju faktiskt tur, att det inte stannade vid bakelittelefon med "kringla".
Jag och min man, vi var nog de mest anti som fanns när det gällde datorer, men jag har ju helt omvärderat...som en "arbetsänka" som jag, vilket bra sällskap datorn är, jag har tillochmed fått mailkompisar..det hade jag väl aldrig trott!
Det känns så mysigt, att så gott som varje dag ha kontakt med människor som jag tycker att jag känner fast jag aldrig har träffat dem, det är en ynnest faktiskt.
Så, jag måste ju erkänna...J&L ni fick rätt! Kan ni förstå, vad det sved att erkänna det....morsan kröp till korset till slut...(älskar er i alla fall)
Nu är klockan snart halv elva och det är becksvart ute.
Jag tycker faktiskt att det är mysigt när det är mörkt ute på kvällarna, man kan tända en massa ljuslyktor och det blir sååå gemytligt.
Nu är det ju fredag igen och min man är fortfarande i London på jobb...skittråkigt!!
Men, i morgon ska äldsta dottern med barnbarn och jag åka till Stora Skedvi, där har olika bondgårdar öppet hus, man kan komma och se deras verksamhet, det är ju olika, svin, potatis, mjölkkor, biffkor, höns mm.mm.
Alla "bonderier" har lunchmat att köpa, det är hamburgare med MJÖLK, POTATISMOS med korv osv. (ni fattar va?)
Hoppas, att det blir uppehåll, i dag har det varit ganska så lågt i tak och spridda skurar.
Nej, nu ska jag ta och jaga lite tvestjärtar och sen gå och lägga mig, hunden han har redan varit ut en sväng på tomten och pinkat "kväll". Vi var ute på en promenad ganska så sent och då brukar han nöja sig med en "snabbis".
Tvestjärtar ja, det är någonting som håller på att driva mig till vansinne...de finns tamejfan ÖVERALLT!!! Har aldrig i hela mitt liv varit med om maken.
Hunden , han har gått upp på övervåningen och lagt sig, han är gammal och kvällstrött. När jag kommer upp, då brukar han lyfta på ett ögonbryn och konstatera att jag finns där och sen somnar han om ( i husses säng )
Han är även väldigt morgontrött, han är på sitt fjortonde år så det är väl acceptabelt tycker jag, och han stiger inte upp före 10 om han slipper..och det gör han ju eftersom han är så trött.
Jag kan vara på övervåningen och duscha, klä på mig, bädda, (sängen bredvid där han ligger ) och han hör inte ett SMACK!
Snacka om stendöv!!
Nu ska jag faktiskt ta och göra honom sällskap på övervåningen, tänkte försöka att komma i säng i normal tid för en gångs skull.
Ha dé ! / tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: