Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det här med...

Kategori: Allmänt

...datorer...
Kommer jag tamejfan aldrig att bli klok på..
Helt plötsligt så försvinner ju allting bara!!!
Har ju haft en länklista som det varit så behändigt att gå "in" på, men...helt plötsligt så...inte fan finns det någon djävla lista inte!!
Nej, den lyser med sin frånvaro!
Som ni kanske förstår så är jag ganska så irriterad, annars så använder jag inte så många svordomar, det anser jag vara ett tecken på dåligt ordförråd.
Men va fan..jag har väl dåligt ordförråd just nu...
Annars så har det varit full rulle, jag har varit barnvakt till mina barnbarn i två dagar och det måste jag säga, man blir ganska så urlakad.
Den stackars gamla byrackan, han är helt slut när vi kommer hem på kvällen.
Mormors lilla prinsessa, hon kan bara inte låta honom vara, hon ÄLSKAR byrackan, det är ömsesidigt, det kan jag garantera, men hon ska ju bädda ner honom hela tiden och mata honom med allting som hon äter ( han gillar inte råa morötter) och hon vill att han ska leka med dockorna med henne, men han vill hellre ligga i godan ro och sova.
Det är så häftigt med barn i deras åldrar, 2 och 5 år.
Allting är så logiskt, ingenting är omöjligt, känner man för det så är det bara att pussas och kramas....allt det där är någonting man måste haka på, det dröjer inte förrän allting är omöjligt och att få en puss eller kram,.. det kan man väl bara glömma..
Oh, vad jag önskar, att jag vore frisk så att jag kunde vara barnvakt mer än jag är, men jag måste ju inse att det är begränsat.
När barnbarnen är hos farfar och farmor, då är de ju alltid minst två personer som tar hand om barnen, men jag är ju oftast ensam eftersom morfar alltid är borta på jobb.
Just nu så är "moffa i onlon å bobbaj", säger prinsessan, han är ju i London..
Nu ska jag ta och kolla runt lite på nätet, se, om det är något vajsing på mer än det som jag har märkt så här långt.
Allting är väldigt " segt ", men som sagt, in´t fan vet ja...
Ha dé! /tant raffa

Kommentarer

  • Uttmo säger:

    Åh mammsen så gulligt du skriver om sessan och prinsen vår! Det är ju precis så, ser lill-E framför mig med dockor och filtar och så stackars byrackan mitt i alltihopa *ler*. Hon är en liten pina ibland men ack så bedårande. Nu kommer hon här med vagn och docka och blöjor, antar att de inte är torra än, hon anser att de ska "blöjas". Stor-E badar på, simmar och leker för fullt. Han är på strålande humör idag, så härligt att se.
    Vi hörs och ses sen då rå...
    Pöss/ Uttmo

    2007-08-16 | 10:25:58

Kommentera inlägget här: