Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jag blir så.....

Kategori: Allmänt

....förbannad!
När det finns de som mister sina barn så totalt i onödan.
Och så finns de föräldrar som helt sonika skiter i sina barn.
Har just nu i kväll pratat i telefon med sistnämnda...jag blir så förbannad att mitt blodtryck är väl snart uppe i 270/250..
Alltså, vi har bara barnen till låns, det finns inte ett barn som har bett om att få komma till världen.
Är det inte då föräldrarnas förbannade plikt att ställa upp för sina barn? Vem ska annars göra det?
Kan inte förstå, hur en mor kan bara strunta i hur det är med sin förstfödde, som inte har samma far som de andra, som har sagt upp bekantskapen med sitt barn på grund av en karl..!!
Kan tamejfan inte fatta det...
Nu är "barnet" vuxet, men för en mor så är ju barnen alltid barn..och ett barn behöver sina föräldrar, hur det än är.
Jag pratade alltså med denna mor i telefonen nu i kväll, hon kallpratade om allt och inget och jag blev ganska så konfunderad och frågade om hon hade någon kontakt med D.
Nej, sa hon det är ingen idé!!!!!!
Vadå!!! Ingen idé..är man inte som mor intresserad av hur barnet mår??? Om det går bra på jobbet om sambon mår bra om det är någonting han/hon kanske behöver hjälp med...listan kan göras lååååång.
jag skulle inte klara av att inte ha en kontinuelig kontakt med mina barn, jag tror inte att de heller skulle tycka att det var så bra.
Jag skaffade mina barn för att jag ville ha dem, jag var så lycklig när de föddes och jag lovade dem att aldrig svika, att aldrig sätta andras behov i centrum och att alltid, alltid finnas där för dem.
När man sen får barnbarn, då överförs alla känslor och "löften" liksom automatiskt, det är ingenting man behöver säga, det finns där ändå.
Men min älskade D, du betyder så mycket för oss i vår familj, jag vet att vi aldrig kan ersätta din mor, men du vet att vi alltid finns här för dig, vi kommer aldrig att svika dig.
Nej, nu ska väl byrackan ut på "kvällspinken" även fast det regnar!!
Ha dé! tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: