Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kolla riktigt....

Kategori: Allmänt

....innan du sätter dig i bilen och åker nästan fem mil innan du kommer underfund med att...det var lite dåligt skyltat, kan det verkligen stämma?
Alltså, jag bad äldsta dottern J, att kolla vilket datum det stod på broschyren...det stod INTE den 11/8...utan den 12/8...såklart!!!!!
Det innebar, att vi korkade vuxna fick förklara för barnen, att det blir inga bondgårdar i dag, men...imorgon då jäklaranamma så ska vi fara runt som skollade troll för att få uppleva riktig bondromantik!!
Det slutade med att vi hamnade i Säterdalen igen, men det gjorde ingenting för det var perfekt, förutom att lillprinsen blev stångad i magen utav en get!!
Lillprinsen, han blev både rädd och förnärmad, det gjorde nog inte så ont, det var nog mest stoltheten som fick en törn.
Nu har ju mormors lillprins en väldigt hög smärttröskel, förmodligen beroende på att han är född elva veckor för tidigt och utsatt för mycket smärta under lång tid.
Han var väldigt sjuk och i behov av respirator länge och han hade syrgas till han var över fem månader.
Men, han har alltid varit en riktig fighter mormors prins, tänk, han var så liten i kuvösen att morfar var tvungen att sätta på sig sina glasögon för att se honom.
-I dag så fanns det inga hajar eller valar i vattnet i Säterdalen, det fanns bara massor med stim med småfisk, men de var lika spännande de.
Förresten så konstaterade lillprinsen att på Furuvik...där var getterna i alla fall snälla...
Ha dé ! / tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: