Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

tjatig...

Kategori: Allmänt

...är jag, som skriver min blogg som säkert ingen läser.
Men, bloggen är ju till för mig, inte för andra....visserligen så är alla som är intresserade av att läsa hjärtligt välkomna, ni får gärna lämna en liten kommentar också om det känns rätt.
Själv så tycker jag att det är jätteroligt att läsa andras blogg(ar) och att även skriva lite kommentarer ibland.
Det finns så otroligt mycket intressanta bloggar att läsa, man skulle kunna sitta dygnet runt och ändå inte bli klar....
Kom in på en blogg för ett tag sedan som handlade om hur vi föräldrar exponerar våra barn på bild över nätet. Det handlade framförallt om badbilder på små oskyldiga barn som badade i bland annat uppblåsbara bassänger, det om något ska ju vara oskyldigt, men så finns det sjukhuvuden som sitter och får till det i sitt sjuka huvud och vips.....så är det barnpornografi, man mixtrar med bilderna lite bara...Helsjukt!!
Man måste vara väldigt försiktig med vilka bilder man lägger ut på nätet, blommor och husdjur, det borde ju vara riskfritt tycker man, men vem f-n vet...husdjur/tidelag, men tidelag är väl inte förbjudet, inte så länge djuret inte lider....sjukt, eller???
Men, jag måste säga, att det finns så OTROLIGT många som skriver helt underbart, oftast är det sin vardag de skriver om, men det är så gripande och entusiasmerande (stavningen??)
att man dras dit till deras blogg varje dag. Det känns som om man bara måste checka av liksom.
Jag har mina favoriter och det är alltid lika roligt att läsa vad de skriver.
Om man hade en blogg som ingen annan visste om, då skulle man ju kunna skriva lite mer omfattande om saker och ting. Det kanske är något att tänka på....Speciellt nu, när världen verkar vara helt upp och ned för min del, då hade jag kunnat skällt precis som jag ville, inte ta hänsyn till en djävul!
Det tål att tänka på...
Ha dé / tant raffa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: