Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Mors dag....

Kategori: Allmänt

Jaha, då har det varit mors dag i dag då..jag fick reda på saker som gör mig så ledsen, men det är något jag håller för mig själv.
Det har varit strålande väder här i dag, omkring 20 grader och fåglarna, dom pickar fågelfrö! Har funderat på om jag ska slänga ut lite mer frö för det ska visst bli regn under natten ( och då sover väl de små liven..) Eller? Ger mig f-n på att det är "nattugglor" i vår trädgård, förmodligen så är det soprent på frön i morgon bitti! Men, det spelar ingen roll hur jag gör, lillsnörpa hon går rakt över plantagen, så jag tog bort "avspärrningen", den lyfter hon i alla fall bara på och går under.... Lillprinsen, han har åkt cykel över där i dag, han tyckte det var jättebra att jag tog bort "nätet" som han kallade det.Nu var det inget nät, utan ett snöre med folie på mellan två äppelträd. Ja, vad ska man göra..växer det så växer det...
Jag fick en bok utav min yngsta dotter i morsdagspresent, jag fick den förra helgen för hon trodde att det var mors dag då, men som hon sa..det är mors dag varje dag.. Boken heter 1000 saker jag gillar med min mamma av Michael Powell. Den är väldigt bra tycker jag, 999 saker stämde på mig...! Tänk, att jag är så bra!!!!
Nej, nu jäklar har det dragit ihop sig ute, det spricker nog upp till en regnskur snart, bäst att jag skyndar mig ut med hunden.
Ha de´!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: