Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Ångest...

Kategori: Allmänt

...har jag inför morgondagen...
Jag ska till veterinären med byrackan..Han har blivit ännu "konstigare", ja, jag vet inte hur jag ska beskriva det, han är sned och det är som om "armbågarna" på honom blivit "framskjutna" på nå´t vis..
Men, vilket fall som helst så vill jag att en veterinär ska titta på honom och förhoppningsvis säga, att det är inga problem..
Men, jag vet ju, att det inte står så bra till med byrackan, det gör så ont i mig att veta att nu har vi honom på "lånad tid".
OM det är så, att veterinären anser, att byrackan lider på nå´t vis, ja då får vi inte vara egoistiska för det handlar om att kunna fungera och att ha ett fullgott liv.
Byrackan har de senaste dagarna "kissat på sig", han har inte märkt att han har kissat.
Sista gången var i går hemma hos äldsta dottern, då hoppade han upp i hennes säng och helt plötsligt så hörde vi hur det "skvalade" och då kissade han i hennes säng...men, jag tror inte att han märkte det överhuvudtaget, mattes lilla
plutt.
Ja, det är inte roligt att vara matte just nu, men man måste ju se till det positiva, vi har haft så många bra år tillsammans med vår byracka och förhoppningsvis så är det inte slut ännu.
Men, ångest, det har jag.
Ha dé! / tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Usch va det är tråkigt att börja mista en kär hund så här. För det låter ju inte så bra det där med kisseriet och han är gammal också. Njurarna lär vara det som oftast säger upp när hundar blir till åren. Hoppas ändå att det går bra för Er och att Du får behålla honom ett tag till.

    2007-11-20 | 23:28:44
    Bloggadress: http://inga.blogg.se
  • Garbo säger:

    Å stackars dig! Och hussen som inte e hemma,klara utav såna beslut själv...kära nån jag hoppas ni får lite mera tid tillsammans,jag vet så väl hur det känns att vara i din sits,för var gång jag hamnat där så har jag lovat mig själv att aldrig mera...men vad gör man när man ser in i ett par "nya" ögon...

    Ja vi lever med lånad tid med Lille brun och när den dagen kommer..usch vill man inte tänka på!

    Stor varm Kram!

    2007-11-21 | 08:33:33
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Annaa M säger:

    Usch så tråkigt! Har sluppit sjuka djur och svåra beslut, här brukar det sluta med att de springer på bilar eller bara försvinner. Det är illa nog det, men man slipper i alla fall ta ställning till behandlingar och sånt. Förstår om du har ångest idag.

    2007-11-21 | 09:50:01
    Bloggadress: http://www.annaamattsson.blogg.se
  • Mimmi säger:

    Lider med dig! Förstår att det är jättejobbigt. Igentligen skall man ha två hundar så de så att säga går omlott. Vill inte tänka på den dagen här men hon är 8 år.

    Kramar....

    2007-11-21 | 11:17:08
    Bloggadress: http://mymim.blogg.se
  • Åsa säger:

    Tack alla!
    Ni är så underbara, det värmer mitt hjärta att veta, att det finns såna goa människor./ Kram

    2007-11-21 | 12:07:03
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: