Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Har faktiskt.....

Kategori: Allmänt

...lite "hangover" i dag...
Fick besök i går kväll utav mina trevliga grannar C och hennes sambo J.
Vi satt och pratade i flera timmar och det gick väl åt lite vin...
Men som sagt var, i dag har jag "skallebank", tror ju att det beror på att det blev ganska sent och en gammal rugguggla som jag är ju inte van att vara uppe på nätterna. (Fast det är väl kanske då som ugglorna är uppe..)
Byrackan, han är sååå trött, han om någon vill sova på nätterna och han blev så sur när jag gick upp i morse, han bara blängde trött på mig och borrade ner sig ännu mer i sängen.
Efter ett par timmar så hörde jag hur han stod på övervåningen och gnällde så jag gick upp och bar ner honom så att han fick gå ut i trädgården på en "pink".
Han går inte ner för trappen själv längre, det törs han inte och det får han inte för mig, är jätterädd att han ska ramla.
Byrackan och jag är bjudna på fika hos barnbarnen på eftermiddagen, lillprinsen ringde och undrade vad jag hade för mig....ja, ingenting speciellt sa jag, jamen då kan du och byrackan komma och fika tyckte han...skallebank eller ej, han behövde inte tjata...
Nu ska jag ta en promenad med byrackan, det är fint väder växlande molnighet och uppehåll så det ska väl inte vara så svårt att få med sig byrackan ut.
Ha dé! / tant raffa

Kommentarer

  • Annaa M säger:

    Själv hölls jag vaken av kattmamma som inte vant sig vid att småkatter plötsligt kommer på benen och rör sig runt. Hon gick och pep efter dem halva natten medan de skuttade runt, hetsåt mellan varven så hon var tvungen att tigga mer mat. Till slut, strax innan jag skulle upp bestämde de sig för att slå läger under min säng.

    2007-11-02 | 14:09:37
    Bloggadress: http://www.annaamattsson.blogg.se
  • Paula säger:

    Hej! Vad är det för ras/raser i byrackan?? Hoppas han är på bättringsvägen! Så trist när dom blir gamla och sjuka...vi fick låta vår tioåriga rottis somna in i maj, hon hade så ont i benen att hon inte längre kunde sätta sig o kissa...
    Saknaden är svår, men jag har kvar hennes kompis o så har jag fått adoptera två av dotterns småhundar, så jag har huset fullt ändå...
    Hoppas du får en riktigt skön helg! Ta det varligt i halkan

    2007-11-02 | 17:19:50
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Åsa säger:

    Du har väl fullt upp nu Annaa, det är ju jättejobbigt när kattungar fått ögon och vill upptäcka världen.
    Och världen är ju sååå stor...

    2007-11-02 | 19:06:15
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se
  • Åsa säger:

    Hej Paula!
    Byrackan han är en whippet, världens snällaste och goaste.
    Han har varit lite bättre i dag, inte lika sned och faktiskt så har han varit lite busig...
    Hoppas, att du också får en trevlig helg!

    2007-11-02 | 19:11:03
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: