Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

4 april...

Kategori: Allmänt

...är det i dag och maken fyller år!
För en gångs skull är han på hemmaplan och vi kan fira honom.
Han fyller "bara" 59 år så nästa år blir det "baluns"...
Han säger jämt att han inte vill bli uppvaktad, men jag vet att han innerst inne vill att vi ska uppmärksamma att han har födelsedag..vem vill inte det..?
I kväll ska vi göra nå´t som jag aldrig trodde att JAG skulle göra....vi ska gå på konsert med Sven-Ingvars!
Kan då inte för allt i världen påstå, att jag är en beundrare utav Sven-Ingvars, men maken tycker att de är bra och eftersom de är i vår stad i kväll och maken fyller i dag OCH han är hemma för en gångs skull så köpte jag biljetter i present till honom.
Det bästa med kvällen, det blir att maken ska få bjuda ut mig på middag före konserten, det var väl ett smart drag utav mig....
Annars så är det väl som vanligt här hos tant raffa, byrackan skäller ut oss med jämna mellanrum och han har faktiskt varit som en valp de senaste dagarna, han har varit busig och har gjort sattyg så jag har blivit riktigt arg på honom ibland.
Samtidigt så är det ganska fantastiskt, han blir 14 år om ett par veckor och är stendöv, men han kan bete sig som om han vore en valp/unghund, ja, han är rolig...
Här är det ganska jämngrått just nu, det var väldigt dimmigt tidigt i morse så jag trodde, att det skulle bli fint väder, det brukar ju sägas att om det är dimmig morgon så blir det en solig dag.
Men, det hinner ju bli fint, dagen är ju inte så gammal ännu.
Nu ska jag ta en raid i tvättstugan, alltid lika "kul"..nej, jag tycker inte alls att det är nå´t kul, men det är nödvändigt ibland.
Hoppas att alla får en varm och solig helg.
Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Garbo säger:

    Grattis till maken,det var väl en fin gest att köpa biljetter åt han och vem tackar nej till en god middag dessutom :)

    Ha nu en riktigt fin helg!
    /Kram

    2008-04-04 | 14:12:53
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Gårdagskvällen var helt perfekt, bra mat och bra underhållning.
    Ha dé!/Kram

    2008-04-05 | 16:08:15
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se

Kommentera inlägget här: