Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jag gillar...

Kategori: Allmänt

...att var ute i god tid med vissa saker, som tex. att skriva julkorten.. Tycker att det är lika roligt varje år när jag ska skriva dessa kort, jag kollar vilka som skickade julkort till oss förra året (som jag sparat) och så skickar jag till dem. Jag har skrivit 28 stycken och jag har sparat några till maken som jag vet att han vill skicka till gamla kompisar, det är i stort sett den enda kontakt han har med vissa, men det är viktigt att skicka julkort tycker han och jag håller med honom. Vet, att det är många som slutat med julkort utan skickar mail eller sms och det kan ju vara bra det med, men nog sjutton är det väl roligare att få ett handskrivet kort... Annars då...Jo...jag har köpt ytterligare en ny ljusslinga och den här gågen satsade jag på en som var ganska dyr med energisnåla lampor som inte är utbytbara och så har jag garanti på slingan! Dé ni! Nu sitter den där den ska vara och lyser så fint och jag har klarat mig från totalt hjärnsläpp.. Här hos mig har det snöat liiiite i dag, tillräckligt för att det ska bli ljusare ute men inte tillräckligt för att barnen ska kunna åka pulka eller skidor och temperaturen håller sig kring nollan så det är ju risk att det blir halt så det är tur att man kör med dubbade kryckor. Jag funderar faktiskt på om jag ska ta en promenad, det blir inte så ofta nu för tiden när jag inte "måste" ut om man så säger... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Jag spar också julkorten från föregående år så man har lite koll!

    Här har vi bara regn, så mörkt och tråkigt så man blir galen!

    2008-12-02 | 19:17:41
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Älskar dig!! tycker om dig också!!!

    T vill jättegärna vara med i jul, det blir kul!:)

    läääääääääängtar efter den nuuuuuuuu... JÄTTEmycket faktiskt...

    och mammakramar.... mmm...

    pusspuss

    //lilldotra

    2008-12-03 | 00:15:42
  • åsa säger:

    TT:

    Här snöar det faktiskt och det blir ju genast mycket ljusare och finare.

    Ha dé!/Kram



    Lilldotra:

    Ska bli jätteroligt att T vill dela julen med oss, bara T inte blir avskräckt......

    Ja, vi är ju som vi är...

    Ha dé!/Kram (puss)

    2008-12-03 | 09:58:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej! Visst samlar man på sig i frysen. Vi har numera också bara en "halv" frys sedan vi insett att vår gamla box drog enorma mängder el...

    Försöker äta upp en del rester nu för att göra plats för kålrotslådan! Den tillagar jag i folieformar, och delar ut lite här och där. I år ska nog vår snälla hyresvärd också få en.

    Här har snön stannat kvar, det har blivit kallare nu till kvällen, o i morgon hoppas jag verkligen att jag kan ta mig ut igen.

    Kramen

    2008-12-03 | 19:11:41
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Efter många år i min ungdom tillsammans med pojkvän med finskt påbrå så känner jag väl till era "rotfruktslådor" och det är ju sååå gott!

    Här ligger faktiskt den lilla snö vi har kvar och förmodligen blir den väl kvar eftersom det ska bli kallare.

    Gå försiktigt om du ska ut, tänk på hur det gick förra vintern..

    Ha dé!/Kram

    2008-12-03 | 23:05:54
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: