Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Bättre och bättre...

Kategori: Allmänt

...dag för dag sjöng väl Sigge Fürst vill jag minnas och jag hoppas verkligen att det stämmer. I dag har det varit jobbigt, jag har varit såå trött och la mig på soffan för att vila en liten stund, vaknade efter drygt två timmar... Om jag sover på dagen, ja då är jag sjuk för det ska mycket till innan jag lägger omkull mig vill jag lova.. Det har inte varit som en "vanlig sjuka", alltså när man vet att...nu är jag sjuk och ska ta hand om mig så här och så här, utan det har varit mer som ett "vacum" på nå´t sätt.. Ont i halsen har jag ju haft och det har känts som om jag haft en "alien" som suttit i vägen varje gång jag skulle svälja, feber, det har jag haft till och från, inte så att jag varit febrig hela tiden utan.. Kontentan av det hela är att jag är helt slut, jag orkar inte någonting just nu och jag bara väntar på att penicillinet ska göra verkan, skulle vara skönt att kunna svälja utan "press". Annars så är allt bra, byrackan har varit ute och jagat humlor, man skulle kunna trott att han var en valp så skuttade han omkring och jag tror, att han tyckte att det var jätteroligt. Han gillade ju att jaga humlor förr när han hörde dem, nu har han ju tur om han hinner se dem och det var väl det han gjorde i dag. Det gäller att ta tillvara på alla glädjeämnen och att se honom så "glad" och pigg, ja det var ett riktigt glädjeämne. Han är lite "putt", för husse har ju åkt till England och det brukar ta ett par tre dagar innan byrackan blir som "folk" igen, han saknar sin husse för husse, han är go han... Nu ska jag se om det finns nå´t sevärt på tv, det är väl bara en utopi, att det skulle finnas nå´t att se som de inte visat ett flertal gånger förut... Byrackan får yngsta dottern "förbarma sig" över när hon kommer hem från peace & love-festivalen sent i kväll, jag orkar faktiskt inte ta nå´n promenad i kväll. Förresten så fick vi besök utav ett ex.ex. till dottern och när han såg byrackan sa han..."det kan inte vara byrackan..han skulle ju vara minst hundra år"...finns inte en möjlighet att det kan vara... Jodå sa jag det är vår gamla byracka och då såg jag att pôjken blev rörd.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Håller tummarna för att du blir piggelin snart! Fasen, om du ändå fått medicin på en gång!

    Ditte hälsar till Byrackan!

    2008-06-26 | 23:19:30
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Ragnvi:

    Nu är det första gången på åtta dagar som jag kan svälja utan att det känns som taggtråd i halsen så nu har medicinen verkat.

    Tänk, man känner sig som en helt ny människa när man kan äta och dricka utan att det är en "pärs".

    Byrackan tackar för hälsningen..

    Ha dé!

    2008-06-27 | 09:39:03
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: