Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Skönt..

Kategori: Allmänt

...att det har blivit svalare, men det hade ju inte behövt bli så svalt... Aldrig är man riktigt nöjd.... Det är skolavslutning här i Falun i morgon och det hade ju varit trevligt om det vore lite varmare, det är bara strax över tiogradersstrecket just nu och det regnar till och från. Typiskt att det ska vara varmt innan skolorna slutar och så fort det varit avslutning så blir det genast sämre väder. Personligen så tycker ju jag att det är skönt med lite svalare väder och det är bra att det stannar upp lite med all blomning, det är ju faktiskt så att allt blommar för fullt, prästkragar, ängsklockor, midsommarblomster, smörblommor, lupiner och liljekonvaljerna, de har blommat över för länge sedan... Jag hade ju tur, som hann med att plocka en bukett liljekonvaljer i år. Vi får väl se, hur det blir till midsommar, det ser väl inte för positivt ut, men vi har ju firat midsommar i spöregn de flesta åren så man har ju vanan inne... Förmodar att de flesta sitter vid tv:n och följer fotbolls EM, det gör inte jag! Jag bara retar upp mig på att det tydligen inte finns nå´n annan som kan spela fotboll än den där Zlatan....om man skulle tro på media så är han väl ensam i sitt lag på plan eftersom det bara är han det handlar om.. Tycker att han är en skitstövel och klarar inte av honom och jag ska vara ärlig och erkänna, att jag inte är ett dugg intresserad utav varken fotboll eller hockey.. Har haft förhållanden där det viktigaste var att inte missa en enda match på tv, vare sig det gällde bollsport eller motorsport eller vad sjutton som helst... Jag har alltså blivit allergisk! Nu ska jag och byrackan ta en promenad i regnet, jag kommer att njuta, men det kan jag garantera att inte han gör.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • //SoP säger:

    :-) Jag tror vi har samma allergi du-fick syn på att du gett mig en länk här, jag Tackar! Jag tackar för svalkan så jag kan göra lite grejer som kom "på vänt" i värmen.

    2008-06-13 | 01:55:55
    Bloggadress: http://sisterofpain.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Ja, det är skönt med lite svalare väder, det har varit alldeles för varmt, åtmninstone för min smak./Ha dé!

    2008-06-13 | 23:23:54
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: