Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Inte ett enda....

Kategori: Allmänt

....spöke har knackat på vår dörr och försökt skrämma oss... Därför får vi väl lov att smälla i oss allt godis själva då maken och jag. Jag är inte mycket för godis, men lite får man väl offra sig... De små kungligheterna har tillbringat helgen hos sin far och modern har tillbringat lördagkvällen på akuten...! Jag sa, att det var lite tråkigt sätt att spendera sin barnlediga tid på, men...hon hade ont åt gallan och den här gången åkte hon direkt till akuten, gick inte till vårdcentralen först som de alltid vill att man ska göra. På vårdcentralen som vi tillhör, där är allting antingen magkatarr eller virus...kan inte vara så svårt att jobba som läkare där... Nu skulle det i alla fall skickas en remiss för läkaren på akuten var nästan hundra på att det gallan och få se, om det blir att operera bort den.. "Är det inte det ena så är det det andra sa kärringen".... Här hos mig är det ett strålande väder i dag, solen skiner från en klarblå himmel och det är några minusgrader...jättevackert! Vi ska inte göra många knop i dag, få se, om vi åker till Tulavippan (en loppis) och kollar efter dockskåpsmöbler till lilla prinsessans dockskåp som jag köpte för över ett år sedan (för 140:-) och som jag har tagit fram nu. Lilla prinsessan, hon blev så glad när hon fick se skåpet, nu är hon nog så pass gammal att hon tycker att det är kul att leka med det så nu ska vi införskaffa lite möbler. Allt som har med dockskåp att göra är ju svindyrt så vi ska kolla på loppis om vi hittar nå´t. Men...nu ska jag ta och göra lite lunch till maken och mig, han har en önskan om kokt köttkorv och potatis och det kan han väl få.... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Tjena! Lät gott det där med köttkorven!

    Fy för gallont! Hon gjorde rätt i att åka direkt till akuten! Sicken HC ni har!

    Hoppas ni fyndade något på loppisen!

    2008-11-02 | 11:57:56
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • TT säger:

    Åh, jag älskade dotterns dockskåp! :D

    Jag fick inget när jag var liten så det blev ett av de första önskningarna när första dottern kom.

    Hoppas dottern mår bättre! Kramar

    2008-11-02 | 18:49:11
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej, nyss hemkommen från Falun. En olycka hade skett mellan Falun o Borlänge, en bil låg långt ut i diket. Vi hade också sommardäck så vi körde försiktigt o höll oss på vägen. Jag fick en önskelista av Paulina som är nio, o under varje grej stod det adressen till hemsidan där man kunde se och köpa det hon ville ha. Haha, första gången man får en sån önskelista!

    Kramen

    2008-11-02 | 19:28:26
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Jadu, köttkorv, det var faktiskt riktigt gott och till den skånsk senap../Ha dé!



    TT:

    Ja, visst är det härligt med dockskåp!

    Dottern fick "dundermedicin" så hon mår bättre, lite öm, men annars så..

    Ha dé!/Kram



    Paula:

    Ja, visst låter det behändigt att sitta vid datorn och köpa julklappar och presenter, men va tråkigt...

    Jag är en sådan person som vill ta på det jag ska köpa, att få känna hur saker och ting känns..knäppt kanske...

    Men, smart gjort av barnbarnet, det är ju "nya tider"..

    Ha dé!/Kram

    2008-11-03 | 08:45:23
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: