Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Fredagkväll....

Kategori: Allmänt

....är det och jag har nyss ätit middag i min ensamhet.. Ja, alldeles ensam är jag ju inte, jag har ju byrackan hemma också. jag/vi har ätit rostade rotsaker, biff och persiljesmör och så en sallad förstås och det var ganska gott faktiskt. Byrackan, han föredrog biffen och så åt han lite rostad potatis också, han gillar potatis i alla dess former... Har läst någon gång, att potatis, det är mer hårdsmält för en hund än ben...ja, det kanske stämmer, men byrackan han gillar potatis så därför får han det ibland. Vi har inte gjort många knop i dag byrackan och jag, vi har haft barnbarnen här en stund och det tror jag att byrackan tyckte var roligt för då fick han en massa gottis utav lilla prinsessan.... Det har varit ett bra väder hela dagen och jag trodde att vi skulle kunna gå ut på en promenad, men...det är så, att promenader, det är ett minne blott...nu handlar det om att gå ut för att göra sina behov och jag är glad att byrackan fortfarande visar att han vill gå ut. Nu är det ju kväller och vi ska placera oss vid tv:n och titta på Idol, hålla tummarna för Loulou... Kakelugnen har vi eldat i så den är varm och go och jag tror faktiskt att jag ska ta ett glas vin och bara njuta av tillvaron... Önskar alla en skön fredagskväll.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Annaa M säger:

    Låter ju rätt trevligt faktiskt! Här var vi tre som åt räkor och en som låg på sin varma plats i badrummet. Det är ju vad man önskar sig själv ibland, att krypa in i ett gammalt täcke nedanför ett varmt element!

    2008-10-10 | 22:59:19
    Bloggadress: http://annaamattsson.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Annaa:

    Ja, det har varit trevligt i kväll, bara byrackan, rödvin och jag...men nu ska vi gå till sängs med en god bok (i brist på make...)

    "Man tager vad man haver".../Ha dé!

    2008-10-10 | 23:25:09
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Låter mysigt,har oxå eldat :)

    Loulou sjöng så vackert så jag fick en tår..

    Gillar även Alice söt som en sockertopp och strålande annars håller jag på Robin från s-tälje :)

    Maken sitter på akuten idag och här sitter jag o är oroad..hoppas han kommer snart hem och att det inte är allvarligt.



    Ha en bra lördag/Kram

    2008-10-11 | 10:10:16
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Garbo:

    Ja, jag läste din blogg nyss och jag kan förstå, att du är nervös.

    Hoppas, att det inte är något allvarligt, men det är ju bra att han åkte till sjukhuset.

    Ha dé!/Kram

    2008-10-11 | 10:25:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Anonym säger:

    mmmm... love you.... puss!!!//Lilldotra

    2008-10-12 | 01:56:41

Kommentera inlägget här: