Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Programmet...

Kategori: Allmänt

...generation fett har jag tittat på nu i kväll. Först så tyckte jag synd om mannen som var fjättrad vid sin säng. Han hade tillbringat de senaste sju åren där utan att kunna ta sig upp... Han gjorde allting i sängen, tvättade sig, hade ett bäcken som hans mor sköt under baken på honom när han behövde bajsa och han kissade i en burk...! Kan ju bara tänka mig hur det måste lukta i detta rum...urk! Bara hans valkar...hur mycket svett (gammal) fanns det inte där som luktde... Nu hade han ju bestämt sig för att gå ner i vikt och "motionerade" i sängen. Giftermål skulle det också bli, han hade ju en fjälla som för övrigt var änka efter en man som även han hade varit otroligt stor. Mannen programmet handlade om, han tjänade pengar på sin övervikt och det var inte lite heller, förra året hade han tjänat miljonen och det är ju inte fy skam... Men, som svenskan som gjorde programmet sa, all uppmärksamhet det är något som den här mannen nog inte vill vara utan och framförallt inte pengarna...så därför är nog mycket omkring denne man ett "spel för gallerierna". Jag kan förså, att det finns de som blir fruktansvärt tjocka av olika anledningar, men jag blir äcklad när jag ser hur en del bara vräker i sig mat och då snackar vi inte "vanlig" mat utan hur mycket onyttigt som helst. Ska bli intressant att se de andra programmen, det finns tydligen kvinnor som även de tjänar storkovan på att vara enormt feta. Som jag skrev i en tidigare blogg...man kan tamejsjutton tjäna pengar på allt! Nu så är det "natta" för byrackan och mig.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • carina säger:

    Efter sommaren känns det som jag skulle kunna tjäna storkovan på mig också, men det klart i mitt fall är det sk 10 kg vanlig övervikt...

    Såg ej programmet man mår illa av att människor misshandlar sig så, men menar du att han tjänade pengar på det? helt absurt...

    2008-10-02 | 06:58:26
    Bloggadress: http://sinneskatten.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Såg inte programmet men såg trailern och jag ämnar hålla med,visst finns det sjukdomar som ligger bakom,hade en gång en vän som fick en hormonrubbning i samband med sin första graviditet och hon blev enorm!

    Vad jag vet så är hon lika stor idag och större än Loulou Lamotte i Idol, en helt annan fetma allså.

    Näh jag skulle då rakt inte tända på en sån karl!



    /Kram

    2008-10-02 | 08:31:22
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Carina:

    Precis..att se hur människor misshandlar sig själva, vilket de gör, det får mig att bli så ledsen./Ha dé!



    Garbo:

    Att vara "tjock", det är inte roligt, jag vet för jag är "tjock" själv, men när man blir som han i programmet i går, ja då är man en självplågare anser jag.

    Det jag menar, det är att..big is beautiful, men jag ser inget vackert i att väga flera hundra kilo..

    Loulou i idol, hon är ju underbar, vilken utstrålning och vilken röst!

    Ha dé!/Kram



    2008-10-02 | 08:50:18
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Mmm det finns en skillnad,jag väger idag 30 kg mer än för ett par år sen men jag anser mig mullig ;)

    Har insett att försöka kämpa mig neråt är bara plågeri,jag skulle bara få räkna kalorier dagarna i ända så jag försöker njuta av mig själv ändå för det viktigaste är ju trots allt att man mår bra oavsett viktklass mena att dra på sig flera 100 kg är inte sunt och ej heller vackert...i synnerhet om man inte kan sköta sin egen hygien!



    /Kram och javisst Loulou e en favorit! =)

    2008-10-02 | 09:31:38
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Garbo:

    Håller med dig till 100%!

    Ha dé!/Kram

    2008-10-02 | 16:45:58
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej! Här har det varit full rulle, kan jag läsa!Ajaj, det blev en spricka i prinsens arm eller var den bruten? Min dotter bröt också armen, hon var väl 3, när hon hoppade i soffan hos sin farmor (som jag förstås förbjudit henne) men hos farmor fick hon göra som hon ville, o självklart drattade hon ner. Som tur är har dom gott läkekött dom små.

    Och där sitter nu du o byrackan igen, o han har t.om blivit skrivkunnig på gamla dar! Där ser man!

    Nä, jag såg inte programmet om feta människor, det om dockorna såg jag första stunden bara.

    Jag följer Idol vareviga kväll, jag var själv en liten kvitterfågel som ung, och jag är full av beundran över ungdomarnas förmåga och mod!

    Kram från pörtet

    2008-10-02 | 18:38:24
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Åsa säger:

    Paula:

    Vad det är i lillprinsens arm, det vet jag faktiskt inte riktigt...att det är ett brott, det vet jag och att det sitter under armbågen, det vet jag också för det såg jag!

    Javisst har jag en duktig byracka, han är lika duktig som "pörtetvovvarna" att skriva.

    Jag brukar också titta på Idol och jag har mina favoriter..

    Ha dé!/Kram

    2008-10-02 | 21:45:13
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: