Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Hejsan på er....

Kategori: Allmänt

....alla mina bloggvänner! Här hos tant raffa har man (jag) försökt att ta djuuuupa andetag och se livet från den positiva sidan.... Efter att ha varit i kontakt med tele 2 hur många gånger som helst så gjordes en felanmälan i söndags och jag tycker ju att det har varit jäkligt slött från deras sida att det inte gjorts tidigare. Fick ett sms från dem i går, att de skickat ett nytt modem och att de hoppades att felet skulle vara avhjälpt i och med det. MEN...jag har ju inte kunnat använda mig utav internet på flera veckor, ändå tvingas jag betala för det.. Jag har ju haft mina funderingar angående modemet hela tiden, men de har alltid sagt att det varit fel på telefonen eller som sist på vårat adsl-splitter och tok gör ju som tok säger och inhandlade ett nytt får 250:- men inte sjutton blev det nå´t bättre...tacka sjutton för det om det är modemet som felar. Att jag skulle köpa ny telefon, det har de ju tjatat om hur många gånger som helst, men se...där går gränsen, jag har ju en relativt ny telefon och jag har inte hur mycket stålar som helst. Annars så är det väl som vanligt här hos tant raffa, det enda som är annorlunda är väl att yngsta dottern huserar på "loftet" och jag måste säga, att det går förvånandsvärt bra. Hon duschar i källaren och det är väl det som gör att det går bra för hon är inte en "snabbduschare" precis.....och vi har bare en toalett i vårat hus och ni kan ju tänka er om man blir "nödig"... Byrackan har varit lite "vinglig" på både fram och bakben ett par dagar och jag har frågat honom om han går och smygsuper, men han förnekar att han skulle vara en fyllhund! Han har fullt sjå att hålla koll på oss nu för tiden, det har ju tillkommit en i flocken och han går mig på nerverna med sitt rantande...köket.. vardagsrummet.. hallen och det är inte ett varv utan minst femton (åt gången)! Det händer inte en gång om dagen utan tjugo ungefär!! Men, han är gammal och jag tror inte att han kommer ihåg att han rantat runt för varje gång han gör det... Som jag skrivit förut, han gör minst ett maraton per dag! (Motion får han i alla fall...) Just nu så skiner solen här hos mig, det blåser ganska kraftigt så äpplena bara flyger i luften och det är ju tur, att inte tant raffa ska göra en massa äppelmos och sån´t... När barnen var små så syltade och saftade jag för brinnande livet, men nu har jag helt lagt av med det, det finns så bra produkter att köpa och det går inte åt så mycket här nu för tiden. Nu ska jag ta med mig byrackan på en liten promenad, har vi tur så hittar vi kanske lite kantareller och då kan jag lova att byrackan blir sur, han ställer sig alltid och börja gräva och visar att han är allmänt uttråkad! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • SolSkuggan säger:

    Tack rara TantRaffa för snälla och omtänksamma kommentarer hos mig. Vad gäller din uppkoppling.. Så inte är det telefonen. Jag råder dig att ta telia då är problemet ur världen. Med Tele 2 är det bara skit, rent ut sagt..

    Kram och sköt om dig.. Hälsa Byrackan:)

    2008-09-03 | 21:57:32
    Bloggadress: http://solskuggan.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Men hej på dig! Blir lika glad varje gång det visas ett livstecken från dig! Håller tummar o tår då den här gången!

    Jo här är det ont i käken fortfarande plus hål i tand! Dyyyyrt!

    Byrackarn - stackarn! Min Ditte är helt slut nu; var i skogen idag!

    2008-09-03 | 22:25:14
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Solskuggan:

    Kan förstå att du/ni är helt slut efter sommaren och att ni jobbat häcken av er.

    Du behöver all omtanke du kan få och du vet, att jag beundrar dig och det jobb du gör.

    Byrackan tackar för hälsningen.

    Ha dé!/Kram

    2008-09-03 | 22:36:37
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Ragnvi:

    Hoppas att du blir bra snart, det tär på en att ha ont och inte blir det bättre när man vet, att det kommer att kosta en massa också...

    Ha dé!

    2008-09-03 | 22:38:51
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Garbo säger:

    Här flyger äpplena åt alla håll o landar m en duns i backen...har 4 träd och herregud använder kanske 10 högst 20 äpplen per säsong!

    Skamligt ju :/

    Har funderat på att tipsa nått dagis att komma o plocka,ringde grannen härom dagen och sa -kom hit o plocka så mycket du vill :)



    Hoppas byrackan slutar vingla runt och att du nu äntligen får va kvar vid datorbordet

    /Kram

    2008-09-04 | 09:08:47
    Bloggadress: http://garbo.webblogg.se/
  • Åsa säger:

    Garbo:

    Att ha mycket äpplen kan vara enbart jobbigt.

    Bara det att klippa gräset tar ju så lång tid när man måste fixa bort alla äpplen först.

    Det med datastrulet.....inga kommentarer...

    Ha dé!/Kram

    2008-09-04 | 12:16:36
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: