Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Sitter här...

Kategori: Allmänt

...mitt emot min yngsta dotter här på vår altan, som vi sitter på 365 dagar/år... hon sitter med sin dator och jag med min...kan det vara det nya sättet att umgås på...? Yngsta dottern har varit med sin storasyster och hennes familj ute i skogen och plockat lingon, som jag vet att de kommer att göra glögg av...och det är såååå gott! Jag köpte bärplockare till de små kungligheterna i dag, det var alltså bärplockare i "miniformat" och de hade varit jätteduktiga att plocka. Yngsta dottern och jag, vi har ätit plankstek, det var faktiskt gott..jag brukar inte tycka att det jag lagar till blir så gott...men, det var gott... Nu ska jag ta byrackan med mig och gå en promenad, han blir säkert inte glad, men.. Nu är det alltså helg igen och min käre make är i England, där allting bara jäklas och ingenting fungerar (som vanligt) och han skulle ha kommit hem på måndag..nu hänger allting på en jäkla generator..Efter att ha läst igenom det jag skrivit så har jag bestämt att döpa den yngsta till "L".... Ja, hon är "L" för mig. Nu önskar jag alla en trevlig helg, och glöm för sjutton inte att vara rädda om er! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Sofia säger:

    Hoppas du får en härlig fredagskväll :)

    2008-09-19 | 21:44:06
    Bloggadress: http://sofiasfashionroom.blogg.se/
  • Åsa säger:

    Kära lilla Sofia...jag bara undrar..du är alltså 16 år och jag är...ja, jag har ju fyllt 23.... och är fortfarande oskuld mellan arselet och ryggen.../Ha dé!

    2008-09-19 | 22:10:44
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Åh gud, du är för rolig, nu fick jag mej ett gott skratt i fredagskvällen! Ha en bra helg!

    2008-09-19 | 23:21:10
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här: