Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Stressar...

Kategori: Allmänt

...gör folk.. Kan det bero på, att det är påsk alldeles snart..? Höll på att få "spunk" när jag var till affären nu på förmiddagen. Var iväg tidigt, redan vid tiotiden bara för att jag skulle slippa en massa folk, men det verkade som om alla andra haft samma tanke som jag... En man, han stod bakom mig i kassakön, han hade bråttom han, jag hörde hans suckande i min nacke och jag kände irritationen växa hos mig och till slut sa jag till honom, att han fick gå före mig i kön, enbart för att det var så obehagligt att ha honom suckande såååå nära! Jamen, sa han...har inte du bråttom då? Nej, sa jag, förhoppningsvis har jag hela livet på mig... Jag har konstaterat idag, att jag orkar inte med folk! Har lillprinsen här just nu, han sitter och tittar på film och så äter han godis!!! Ja, det är så, att de små kungligheterna kommer att fira påsken med sin far och hans sambo uppe i Funäsdalen och de åker tidigt på lördag och kommer inte hem förrän på tisdag nästa vecka och mormor har ju en skål med påskgodis står framme.... Skit samma, huvudsaken att det borstas tänder ordentligt, det är inte ofta de får godis mitt i veckan... Här i Falun är det lite svalare ute idag, det är ganska mulet, men det gör ingenting för nu är våren i alla fall här..så dé så! Ska hämta lilla prinsessan efter tre idag och modern ska hämtas halv fem så "Åsa´s limousinservice" har fullt upp.... Vi ska åka till ett "säkert ställe" och kolla om det finns tussilago, vi var till ett annat ställe i förrgår men där var det över en halvmeter snö så där fanns det inte en suck att några tussilago skulle kunnat kämpa sig upp. Tror inte att lilla prinsessan kommer ihåg att hon plockade tussilago förra våren... Nu är besiktningen utav dotterns och "mågans" hus gjord, det blev klart igår och det fanns inget att anmärka på och det låter ju bra, huset fyller ju trots all 100 år i år! Nu är det bara att vänta på att det ska bli mitten på juni för då är det dags för inflyttning och tiden går ju så fort så det står ju inte på... Nej, nu ska lillprinsen och jag äta lite "mellis".. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • anne säger:

    Du skulle tagit ett steg bakåt och klivit nackflåsaren på foten! Karlslok!

    2009-04-09 | 15:02:51
    Bloggadress: http://annnne.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej!

    Ja vi handlade redan det mesta i tisdags! Då var det tomt och härligt i affärerna. Sen när bonussonen meddelade sin ankomst fick vi åka o fylla på lite idag också, men trots att parkering var full så var det gott om plats inne i affärn. Nu kokar jag färskpotatis till en sallad jag blandar till med sparris o blomkål, till den blir det varmrökt lax och kokt skinka.

    Har fullt upp med fyra jyckar, men dom är ju små så det går bra, hihi. Vädret är gynnsamt så vi är mycket ute på gården där dom gräver sig ner halvvägs till Kina. Vi ska ju flytta, så vem bryr sig, hihi---nädå, det är bara mossa i gräsmattan.

    Härligt att höra om makens födelsedag, visst är det mysigt att bara vara på tumanhand, och det kan bli jobbigt med obligatoriska uppvaktningar från jobbet...

    I dag firar vi halvårsbröllopsdag, det du, hihi

    Ha nu en fortsatt fin påskhelg!

    Kramen

    2009-04-10 | 16:31:56
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: