Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Thomas Quick...

Kategori: Allmänt

...ja, vad ska man säga om den mannen... Nu säger han i Falu Kuriren, att "han när en önskan om att mördarna ska träda fram"... Jo tjena! Man kan ju inte rå för hur man ser ut ("ful får man va, men inte dum", det är ju mitt motto), men jag har alltid tyckt att Sture Bergwall som han heter både sett vansinnig ut och betett sig så också, kommer ju ihåg honom som kund i affären jag jobbade i... Det står nog inte på, innan han är ute bland folk igen.. Igår kväll ringde dottern från Maspalomas och hon talade om att de hade kanonväder och att de hade blivit solsvedda allihop..(konstigt)... De hade minst 20 grader varmt på nätterna och jag talade om för henne, att just då när vi pratade var det + 1,7 grader här hemma... Men, vi ska ju få varmt som sjutton till helgen och då kommer väl grönskan att fullkomligt explodera. I eftermiddag ska min granne och jag åka till Söderhamn, har fått tag på en cykel på blocket till lillprinsen, en svart med vit text på ramen, precis en sådan som han vill ha och till ett billigt pris. Nu kostar det ju att åka dit och hämta den, men vi tar det som en utflykt och kaffetermosen får följa med och även om det kostar att åka så tjänar vi massor mot att köpa en ny. Ute idag är det mulet och + 3 grader just nu, det kommer säkert att bli lite varmare, men jag tror inte att det klarnar upp, det är ganska så jämntjockt på himlen.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Sara säger:

    För några veckor sedan blev jag medlem här: http://www.freestreet.se/?r=1427 sen dess har jag fått hem presenkort till ett värde av 950 kr. Helt otroligt och helt GRATIS! Det bästa är att man själv får välja vilka butiker man vill spendera presenkorten på, jag har bland annat valt H&M och cdon.com. Bli medlem du med, det är jättelätt =)



    PS. Kika gärna in på min blogg och svara på dagens fråga DS.

    2009-04-22 | 09:22:03
    Bloggadress: http://ertansara.blogg.se/
  • Paula säger:

    Vår lilla prinsessa har också fått en ny cykel, Hon har ju turen att fylla år i april. alldeles lagom inför cykelsäsongen! Ungar nuförtiden sitter ju mest inne, så kan man locka dem till lite motion med hjälp av en cykel så är det kanon! Hoppas den var till belåtenhet och att ni köpte den!

    Ja visst går tiden fort, ni har inga planer på en "ny" hund? Det är ju ett underbart sällskap men kräver ju en del också. Du kanske har fullt upp med barnbarnen nu, och ännu mer när dom flyttar nästgårds.

    Nu ska jag diska vidare, det blir i etapper idag, då förstår du att det var ett par dagar sen senast...

    Kramen

    2009-04-22 | 18:31:02
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Ingrid säger:

    Det var ju kul att lillprinsen får en cykel.

    om Tomas Quick har jag inte mycket att säga (får man säga knäpp gök)

    Kram Ingrid

    2009-04-22 | 19:14:52
    Bloggadress: http://ingridspotpurri.blogg.se/
  • åsa säger:

    Paula:

    Ja, visst ska man uppmuntra barnen att röra på sig och du må tro, att cykeln är fin som jag köpte, liten skada på sadeln bara, annars ser den ut som ny.

    Nejdu, det blir inga fler hundar i vårt hus, förhoppningsvis skaffar dottern hund och då får jag väl vara "dagmatte", det räcker för mig...

    Ha dé!/Kram



    Ingrid:

    Visst får du säga "knäppgök" för det är det rätta ordet...

    Han är en man som får en att känna kalla kårar efter ryggraden enbart med en blick och då menar jag inte det i en positiv bemärkelse..

    Ha dé!/Kram



    2009-04-22 | 23:16:54
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Smart att köpa begagnad cykel. De hinner väl aldrig slita ut dem innan de växer ur.

    '

    Thomas Quick måste ju vara rejält galen och man får för mångas skulle hoppas att han aldrig kommer ut. Han hör nog till dem som bör sitta inne hela sitt liv och endast komma ut med bevakning på ´permission.



    Jag längtar verkligen efter helgen och varmt väder. Här är det rätt kallt när man inte står i solen i lä. Det blåser en isig vind.

    2009-04-23 | 21:39:09
  • Inga M säger:

    Smart att köpa begagnad cykel. De hinner väl aldrig slita ut dem innan de växer ur.

    '

    Thomas Quick måste ju vara rejält galen och man får för mångas skulle hoppas att han aldrig kommer ut. Han hör nog till dem som bör sitta inne hela sitt liv och endast komma ut med bevakning på ´permission.



    Jag längtar verkligen efter helgen och varmt väder. Här är det rätt kallt när man inte står i solen i lä. Det blåser en isig vind.

    2009-04-23 | 21:39:51
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här: