Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Är det inte det ena....

Kategori: Allmänt

...så är det det andra... Mmmm...nu ska jag gnälla lite (igen)! Har ju blivit tvungen att använda båda kryckorna eftersom jag är mycket sämre i mitt ben och som en följd utav det så har mitt högra nyckelben börjat jäklas igen... Jag har opererat mitt högra nyckelben för ca. 15 år sedan, det såg ut som om nyckelbenet blivit "för långt" och blev då väldigt "vågigt"...ja, som om man trycker ihop något som är för långt.. Man kapade nyckelbenet en bit närmast halsen och "gröpte ur" biten som var kvar så att det skulle bildas nyttt brosk och jag vet inte, om det blev jättelyckat, men jag har ju klarat mig från den värsta värken ända till nu.. Nu för tiden så belastar jag förmodligen höger sida mer så nu är jag svullen och har förbaskat ont igen och det var ju inte vad jag behövde precis.. Värst är det på nätterna (som med all värk) och jag är så trött på att ha ont, men att tex. operera igen, det är inte att tänka på.. Det som retar mig, det är att jag är så extremt högerhänt, kan inte göra någonting med vänster och det är alltid höger sida som krånglar för mig! I går så städade jag, jag dammade, dammsög och torkade golv och det "straffade" sig, jag kunde knappt få upp en kaffemugg till munnen med höger hand och att vara ute och gå, det är ju inte det lättaste när det gör så ont i och med att jag måste ha kryckorna... Mycket gnäll så här på torsdagsmorgonen, men det är väl bara att försöka se positivt på tillvaron, det är inte görhett idag utan lite mer "tant raffa-väder".. Nu ska jag göra lite frukost... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ingrid säger:

    Det var tråkigt att läsa att du inte har det så bra.

    Ta det nu så varligt så att du inte får det värre

    Tänker på dig.

    Kram Ingrid

    2009-08-13 | 20:40:35
    Bloggadress: http://ingridspotpurri.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Det är inte roligt att ha ont minsann. Just nu har jag lite ont i ett öra och öroninflammation, men det går snart över. Det låter värre med Ditt ben och Ditt nyckelben. Kan Du inte få någon hjälp?

    2009-08-13 | 20:51:35
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ingrid:

    Ja, det går inte att ta det annat än varligt just nu, men det finns ju de som har det värre...

    Ha dé!/Kram



    Inga:

    Så du har öroninflammation, det är inte roligt!

    Mina krämpor, de får jag nog leva med, ibland är det värre än vanligt och det är då jag blir lite gnällig...

    Ha dé!/kram

    2009-08-14 | 08:32:07
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi på jobbet... säger:

    Morning! Så du har en gnälldag idag du också! Skööönt att gnälla lite även om det inte förändrar mycket! Och du har ju anledning att gnälla!

    När jag hade opererat ryggen så tog jag mig fram med stavar...sen dess är inte min axel bra, men medicinen jag äter hjälper tack o lov! Och du din stackare måste ju ha kryckor jämt...

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-08-14 | 09:37:19
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Det ena ger liksom det andra..

    Ha dé!/Kram

    2009-08-14 | 12:08:18
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: