Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Hösten är...

Kategori: Allmänt

..här... Eller...det måste den väl vara, om björkarna börjar bli gula... Har sett massor med björkar idag som håller på att bli alldeles gula och jag tycker ju att det är lite för tidigt, vi är ju fortfarande i augusti! Konstigt väder är det också, regnar titt som tätt, men är varmt, nästan 20 grader och visst är väl det skönt, jag skulle vilja ta en tur ut i skogen, men det är ju så mycket mygg i det här vädret.. Tänk, man är då aldrig nöjd.... Fredag är det och idag ska visst de små kungligheterna komma hem till modern igen, det är väldigt lugnt och tyst (tråkigt) när de är hos fadern, men det blir väl ändring på det.. Maken, han jobbar och står i och igår kväll kom det fyra montörer från Stockholm som ska vara i London och jobba tillsammans med honom under helgen, det är ett "storjobb" som gör, att de måste jobba "i varandra", ja, alltså det kostar enorma summor att stänga av elen och trafik i centrala London så det gäller, att jobba snabbt! Kul för maken, att få prata svenska ett par dagar i alla fall... Förresten så brukar han titta på Kurt Wallander på tv och då är det på svenska, men med engelsk text.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hej! Idag blåser det så man får hålla i hatten, t.om inomhus, hihi!

    Men tänk va mysigt ni kommer att få det när maken flyttar hem för gott! Förstår precis hur du menar, att kunna planera aktiviteter långt i förväg! Hasse har ju jobbat hela sommaren, vi har bara kunnat utnyttja några helger att campa på, så vår lilla tvådagarstripp var mer än välkommen. Sen får han lite eller inget att göra mellan nov-feb, men vad gör man av den lediga tiden så års!

    Jag undrar om inte det är hängbjörkarna som vissnar tidigare än andra, vi har en på gården som är alldeles gulbrun redan.

    Ha en skön helg/Kramen

    2009-08-29 | 15:38:14
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Jadu, det kommer säkert att kännas väldigt konstigt den första tiden, att inte behöva avvara saker att göra utan bara "tuta och köra"!

    Förresten, min man, han har aldrig (inte så länge jag känt honom) haft flera veckors semester i följd varken sommar eller vinter..

    Ja, nu när du påpekar det så stämmer det nog, att det är hängbjörkarna som gulnat..

    Ha dé!/Kram

    2009-08-29 | 16:48:24
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Myggorna är en plåga. Det får gärna blåsa lite lagom, då håller de sig borta!

    2009-08-30 | 09:45:29
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Ja, det är aldrig fel med lite blåst..

    Ha dé!

    2009-08-31 | 09:05:22
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: