Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Skynda, skynda....

Kategori: Allmänt

...att skriva ett inlägg... Ja, att komma ut på internet, det är då inte lätt här hos mig! Har nyss kommit hem från Stockholm och Priden och först funkade inte internet, men efter en liten stund så fick datorn ett "ryck" och helt plötsligt så.... Vi har haft tre jättebra dagar i Stockholm maken, jag och min granne, det har gått över förväntan bra faktiskt..(ja, inte för att jag var rädd att det skulle bli problem, men vi hade ju trots allt bestämt att vi skulle åka ner två "damer"..) Det var otroligt vad mycket vackert folk man sett dessa dagar och vilken parad! Den tog ju aldrig slut! Vi har tittat på folk och så har vi tittat på folk.. Vi har även ätit och druckit gott, vi var i gamla stan och åt, satt ute och det var så mysigt och så tittade vi på folk... Det måste ha stått "bonnläpp" som stämplat i pannan på oss.. I dag på eftermiddagen skjutsade vi maken till Arlanda, han ska tillbaka till England och jobba. Döttrarna och "mågan" tog flygbussen från stan till Arlanda och så åkte de med min granne och mig hem till Falun (lämnade av yngsta dottern i Gävle). Ja, det har varit bra dagar, synd bara att maken inte kunde vara hemma lite längre, men han har fått erbjudande om förtida pension så vi får se, han kanske blir hemma för jämnan framöver... Nu ska jag ta mig något att äta och så ska jag hålla tummarna, att mitt internet fortsätter att fungera.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • SolSkuggan säger:

    Låter verkligen som ni haft det hur gott och trevligt som helst. Förtida pension låter som en kanonbra idé det är ju nu vi lever och andas kanske dags för er att få lite mer av tillsammanstiden:)

    Kram till dig vännen min

    2009-08-03 | 06:32:35
    Bloggadress: http://solskuggan.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Du verkar ha haft trevligt! Pride har jag aldrig sett och det skulle vara en upplevelse.



    Jag skulle nog inte heller ha något emot förtida pension tror jag. Just nu har jag vant mig vid att vara ledig hela tiden och det är inte fel. Fast när jobbet börjar igen så kommer det också att kännas bra. Så brukar det vara i alla fall. Ha det gott!

    2009-08-03 | 08:27:57
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Solskuggan och Inga:

    Skyndar mig att svara på kommentarer...rätt som det är så försvinner internet!

    Jo, visst är det bra med förtida pension, men det har kommit så plötsligt och för en resemontör, som varit på "resande fot" i över 30 år så blir det en stor omställning och då framförallt som svaret ska in före den sista denna månad..

    Maken hade ju trott, att han skulle "trappa ner" allt eftersom..ja, vi får se, hur det blir..

    Ha dé!/Kram

    2009-08-03 | 15:28:00
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: