Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

2:a sprutan...

Kategori: Allmänt

...har vi fått idag lillprinsen och jag... Det har "gått för runt" idag tycker jag, det har varit en hel del som vi gjort på förmiddagen maken och jag, det är liksom inget vilohem här när maken får för sig att göra saker och ting.. Sedan skulle lillprinsen hämtas tjugo i två då skolan var slut för att därefter skjutsas till stället där han skulle vaccineras för andra gången, jag hade tid på fredag, men hade sån tur, att jag också fick min andra spruta idag. Därefter var det dags att åka till dagis där det var "drop in fika" och såååå viktigt för lilla prinsessan att jag och prinsen var kvar och smakade de goda muffins hon bakat och jag är så tacksam, att jag har möjligheten att göra henne glad och lycklig! Sedan åkte vi hem till dem, dottern har varit i Tällberg hela dagen och informerat ett arbetslag från en annan del inom åldringsvården och hon kom inte hem förrän strax före fem och nu är jag hemma och nu väntar jag på att potatisen ska koka färdigt... Här serveras det "skalade isterband" dvs. isterband som jag tagit bort skinnet på och "smulat" sönder i en eldfast form och så har jag hackad lök, hackade rödbetor och grädde på och schvisch in i ugnen! Jättegott! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Isterband som är så gott! När jag var liten så gjorde min mamma dem själv, stoppade och rökte. Det är väl lyxmat idag! Jag får det aldrig för det är min gubbes hatobjekt.

    2009-12-02 | 20:10:47
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Isterband är en favorit här..men undrar vad min mage tycker om det nu...men jag ska prova nån dag! Igår kokade jag julkorv o gjorde potatismos...såå gott det är ibland!

    När jag tog bort dragkedjan fick sambon sin spruta och jag fick min tidigare...och vi får bara en. Kanske skulle jag behöva en till?

    Igår tog jag första skogspromenaden och det gick bra! Skönt var det...blir lite långtråkigt mellan varven...och ibland går vi varandra på nerverna minst sagt!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-12-03 | 05:31:07
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Jag gillar isterband och vill helst ha dem ganska syrliga vilket kan vara svårt att få tag på..

    Vet många som absolut aldrig skulle äta isterband, det finns nog inget "mitt emellan" utan det är nog "antingen eller"...

    Ha dé!



    Ragnvi:

    Potatismos och julkorv, det ska jag göra idag, tack för tipset!

    All kokt mat måste väl vara bäst för din mage just nu antar jag och framförallt potatismos är ju "lent"..

    Förstår så väl det där med att "gå på nerverna"...

    Ha dé!/Kram



    2009-12-03 | 13:23:16
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: