Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Trött, trött, trött..

Kategori: Allmänt

...blir jag på mig själv... Åkte ner till stan nu på förmiddagen för att inhandla det sista i julklappsväg och åker (förstås) hem utan att ha köpt ett enda paket! Är väldigt förvånad att jag kom ihåg att köpa gratulationskort till min bror som fyller 60 år den 12:e.... Vet inte vad det är jag lider av, det finns säkert någon medicinsk förklaring, men så fort jag kommer ner på stan så blir det helt "tilt" i huvudet och det spelar ingen roll om jag har uppskrivet på en lapp vad jag ska ha... Kanske beror det på, att jag verkligen avskyr att gå runt i affärer och titta, jag brukar veta vad jag ska ha och då går det undan! Vi kan säga så här, jag är den totala motsatsen till Ros-Marie som hanlade för nästan 60.000:- på Ullared!!!!! Ja, nu handlar ju hon precis allting för ett år, men hennes totala "nonchalans" när summan blev uträknad (!?) Maken Kjell, han står bredvid och bara suckar och stönar och skakar på huvudet... Höll på att svimma när man fick se hur det såg ut hemma hos dem när det låg varor överallt! Fy f-n alltså, att plocka in allt detta och framförallt försöka få rum med det, hon sa ju Ros-Marie, att hon brukade vara tvungen att förvara hygienartiklar under sin säng och det kan jag förstå! Vad jag inte kan förstå, det är hur man KAN handla för så mycket på Ullared och att man tycker det är kul!? Nu har de ju gått ut i tidningarna det här paret och menar att tv 5 har vinklat dem alldeles fel och nu är de sjukskrivna eftersom de mår så dåligt... Ja, det är väl vinklat, men nog är det mycket sanning i alla fall, summan som hon handlat för stämmer ju.... Guuuuud så tråkigt, att handla allting för ett helt år på en gång, att ha allting från ett och samma ställe, snacka om fantasilöst! Nej, nu måste jag skärpa mig när det gäller de sista julklapparna, iväg med mig! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ingrid säger:

    Du har rätt om Rosmarie och Kjell våra kära Ullareds handlare. Tänk att se något i affären i Oxie och inte handla där för hon handlar allt i Ullared så tråkigt.

    Handla för så mycket pengar är lite sjukt.

    Kram Ingrid

    2009-12-08 | 16:51:54
    Bloggadress: http://ingridspotpurri.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ingrid:

    Inte är det väl "normalt" att bränna nästan 60.000:- på ett par veckor i Ullared..

    För mig är det ofattbart!

    Ha dé!/Kram

    2009-12-09 | 18:41:25
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Har aldrig satt min fot på Ullared och gör nog inte det heller! Verkar helt knäppt att handla som paret du skriver om gör, jag har inte sett programmet.

    Ha en bra helg i alla fall, kram!

    2009-12-10 | 09:09:42
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Jag har heller aldrig varit där och jag kan inte säga, att jag aldrig kommer att åka dit...

    Ha dé!/Kram

    2009-12-10 | 09:28:19
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: