Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Andra dagen i rad som...

Kategori: Allmänt

...jag träffat människor som verkligen "lyfter" tillvaron.. Hade lite tråkigt här mitt på dagen och satte mig i bilen för att åka en sväng. Styrde kosan mot Leksand och hade bestämt mig för att äta en sen lunch på en restaurang som maken och jag brukar besöka emellanåt, men där var det miljarders med bilar eftersom det är "stugbytardag" i Sälen och alla (ursäkta) 08:or stannar och äter där på väg dit och hem. Jag fortsatte till Insjön och det var där som jag träffade på en så otroligt trevlig människa.. Var in i en affär där de har kläder till sådana "elefanter" som jag och jag gick där och tittade lite...kom fram till en ställning där det hängde en hel del jackor och jag provade lite..då kommer denna expedit fram och frågar om jag vill prova en jacka som de har i skyltfönstret för den tyckte hon var så snygg och hon var övertygad om att jag skulle passa perfekt i den.. Sagt och gjort, hon fixade fram den och jag provade och kan ni tänka...den var för stor! Vi skrattade båda två och hon tyckte det var tråkigt att jackan inte passade för den var precis i min stil (tyckte hon) och jag måste hålla med henne, den var skitsnygg, men som sagt var... Nu blev det så, att jag köpte en jacka i alla fall, jag har länge letat efter en varm och skön jacka att ha när det är så där svinkallt som det faktiskt har varit till och från nu i vinter och det var 70% rabatt!! Jag gav 349:- för jackan och den är jätteskön! Expediten, hon var verkligen rätt kvinna på rätt plats, hon fick mig att känna mig "speciell", inte på grund utav min övervikt utan för att jag var jag... Det finns alldeles för få utav hennes sort tycker jag och det är synd. Nu ska jag diska efter min måltid som bestod utav..ja..vad sjutton ska man kalla det.. Ris och en slags "kinagryta"...kanske...ja, mätt blev jag i alla fall.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • skogsfrun på dal säger:

    ja så´nt lyfter:) Synd att inte jackan passade.

    2009-01-31 | 17:54:56
    Bloggadress: http://barasaras.bloggagratis.se
  • Ragnvi säger:

    Tjena! Jodu, dina tulipaner passar så bra till allt!

    Men så skönt att läsa om trevliga människor! Kunde nästan höra er till Trönö när ni satt där o fikade!

    Och till Insjön och den affären blir jag väldans sugen på att besöka!

    Faktiskt, visst är det spännande ikväll men jag är så nöjd med att dom gick till finalen så nu nästan kvittar det! Sån är jag!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-01-31 | 18:09:04
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Skogsfrun:

    Ja, det var ju synd, men jag blev ju en positiv upplevelse rikare..

    Ha dé!



    Ragnvi:

    Ja, visst får man väl vara nöjd att de har kommit så här långt, men snacka om lyft om de vinner, då kommer ju Bollnäs på kartan!

    Här ska hållas alla tummar som finns och jag ska

    ringa och rösta må du tro...

    Ha dé!/Kram

    2009-01-31 | 18:14:15
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • SolSkuggan säger:

    Ja nu fick du mig glad också.. Än lever hoppet om trevlig butikspersonal. Tänk så speciell man kan känna sig kund, jaaa vi är speciella vi kunder, men det är inte många som fattar det. Din säljare såg DIG! Ville tillmötesgå dig. Tummen upp för henne:)

    Tummen upp för dig med goaste Åsavän:)

    Kram kram.

    Nu ska jag försöka få en blund i ögat för ovanlighetens skull;)

    2009-02-01 | 01:47:36
    Bloggadress: http://solskuggan.blogg.se/

Kommentera inlägget här: