Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det regnar...

Kategori: Allmänt

...ute... Och jag har nog aldrig njutit så mycket utav en regnskur som nu.. Visserligen har tvätten fått sig en rejäl sköljning nu på kvällen och dynorna i möblerna ute är nog rejält genomsköljda, men va sjutton gör det? Allt kommer ju att torka så småningom och regnet, det var verkligen behövligt.. Har varit till dottern på middag och det serverades grillad fläskkarré, det var så gott så! Nu ska jag ta och nanna kudden och det ska bli sååå skönt, för nu är det bara 15 plusgrader ute så i natt kanske man kan sova bra för första gången på ett par veckor.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

 • Ragnvi säger:

  Tjena! Jo det kom några skurar här igår också, men inte blev det många droppar inte! Men betydligt svalare i allafall! Fick faktiskt stänga fönstret!

  Idag varvar solen o molnen varandra...och hunden är skitsur för att hon inte fick följa sambon o junior o handla! Men igår var jag dum mot henne...suck!

  Hm...du vet allergin mot överviktiga...är nåt otroligt vad hon lider av den!

  Kramen!

  Ragnvi

  2009-07-04 | 11:18:13
  Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
 • Maria säger:

  Här njuter vi oxå av lite svalare väder...  Önskar dig en go lördag !

  2009-07-04 | 11:31:38
  Bloggadress: http://www.forsnetblogg.se/Maria
 • Inga M säger:

  Vi fick också några droppar regn igår. Enligt yr.no så ska det nu bli regn hos oss i en hel vecka och det behövs faktiskt.

  2009-07-04 | 11:54:32
  Bloggadress: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här: