Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kors i...

Kategori: Allmänt

...taket... Internet fungerar i dag också! Gissa, om jag blev förvånad i morse, då jag insåg att jag hade internet i dag med och att jag slapp sitta irriterad i telefonkö till Tele-2! Här i Falun skiner solen för fullt och det kommer den säkert att göra hela dagen, för det finns inte ett moln på himmelen och det, det är ovanligt... Har städat och hängt ut tvätt på tork så nu är det bara handlingen kvar, måste ju ha mat till helgen... Läste om kvinnan som inlett ett "förhållande" med Anders Eklund (!) Hur är man funtad, om man som tvåbarnsmor vill ha ett förhållande eller bara en sån sak som kontakt med en sådan människa som han. Carina Höglund, mamma till Engla, som Eklund mördade, våldtog och försökte bränna upp, hon ifrågasätter kvinnans lämplighet som mor och jag håller verkligen med henne, hur sjutton tänker hon, den där kvinnan som vill umgås med honom.. Hon tyckte ju, att han "verkade så ensam och utsatt"....mmmmmm..man kan ju undra varför... Världen är full utav knäppgökar! Nej, nu ska jag åka en sväng till affären.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Vi satt också här hemma och begapade detta faktum! Nog kan gärna ensamma kvinnor som känner sig som moder Teresa ta sig an fångar om dom vill, men inte MAMMOR,. Har hon tänkt att barnen kanske ska få träffa hennes nya vän också? nä, någonstans sitter en skruv lös, nog finns det väl nog med både människor o djur att tycka synd om utan att involvera karlar som är sjuka i huvudet!

    2009-07-23 | 17:12:21
    Bloggadress: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här: