Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Väldigt stor...

Kategori: Allmänt

...temperaturskillnad... När jag drog upp rullgardinen i morse så visade termometern +7,6 grader och det är en väldigt stor skillnad mot igår morse då det var nästan 20 grader varmt vid samma tid... Det regnar också och det enda positiva med det, det är att all den pollen som varit kanske dämpas lite. Det har ju inte varit någon idé att tvätta bilen, för den har skiftat i gul/grönt på en gång.. Dagen idag...ja, jag ska vara hos frissan om en halvtimme och det ska bli sååå skönt att "skala av" lite hår, jag ser som vanligt ut som en tvättbjörn i skallen, det blir ju så efter fem veckor. Annars så har jag inte så mycket på agendan, skulle behövt varit iväg och tittat efter presenter, äldsta dottern fyller nu den 8 juni och lilla prinsessan den 24 juni.. Tänk, om två veckor så bor dottern med familj här på "min" gata, de flyttar ju den 15:e och det kommer att bli så bra så allting. Nej, nu ska jag göra mig iordning, hoppas alla får en bra dag.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • kristina säger:

    Vad mysigt att de flyttar så nära:)



    Barn är underbara, vad hade livet varit utan dem, och jag som sade tills jag var 30år att jag aldrig skulle skaffa barn...

    Så dumt tänkt, men man måste känna att det är rätt pappa först.



    Kram i, den nu stigande, värmen:)

    Kristina

    2009-06-02 | 10:36:09
    Bloggadress: http://branden.blogg.se/
  • Paula säger:

    Vilken trevlig helg ni hade det med släkten! Fast lite flängande i bil blir det ju....men ni har väl AC? Det har inte vi, kom vi på när sommaren nalkades förra året! Men, som maken säger, antagligen är det bra för han blir väldigt täppt och rödögd av luftkonditionering.

    Ja, vår flytt närmar sig också, veckan efter midsommar är det tänkt. Vi var där idag och fick nyckel till förrådet så i helgen börjar vi nog köra grejer....det ska ju inte bli något fint sommarväder så då kan vi passa på.

    Kram

    2009-06-02 | 15:03:30
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Garbo säger:

    2 veckor går fort! :)

    Tänk så roligt för både dig o moffa samt de små kungligheterna.



    Ah! Idag kan man andas igen,jag ska njuta av den svalare luften och ladda inför nästa värmebölja,jag står ut men inte mer ;)



    Du ska till frissan jag till tandis,slår vad om att du får det roligare :)



    /Kram

    2009-06-02 | 18:49:26
  • åsa säger:

    Kristina:

    Jag brukar säga, att "ett utav kvinnans privilegie" är att ändra sig och vilken tur, att du gjorde det!

    Ha dé!/Kram



    Paula:

    Ja, vi har AC och det är så skönt så..

    Få se, om jag kommer och hälsar på dig i sommar..

    Ha dé!/Kram



    Garbo:

    Javisst är det skönt med svalare väder, men det kunde ju vara över tio grader i alla fall...

    Ha dé!/Kram

    2009-06-03 | 09:04:51
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: