Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Tacos, melodifestival och...

Kategori: Allmänt

...chokladfondue blev det igår kväll... Jag var bjuden till de små kungligheterna att få göra dem och moster med pojkvän sällskap och titta på melodifestivalen. Vi hade en jättetrevlig kväll, vi åt tacos och sedan under tävlingen åt vi chokladfondue och det är något som åtminstone lillprinsen uppskattar! Det är ju jättegott och det känns lite "lyxigt".... Melodifetsivalen, det är något som tas på allvar utav de små kungligheterna... Lilla prinsessan, hon tyckte att Molly var så fin när hon sjöng och så hade hon ju en fin vit klänning.... Lillprinsen, han ville att Alcazar skulle vinna, men tyckte att Malena var bra hon också så det gjorde egentligen inte så mycket att Alcazar inte vann... Tänk, att de "pinade" sig vakna hela tävlingen, lilla prinsessan var så trött mot slutet att ögonen hängde som "sladdlampor" på henne, men inte sjutton skulle hon lägga sig inte.. Vinnaren utav melodifetsivalen...Ja, jag tycker att låten är bra, att hon gör ett jättebra framträdande, om man jämför med de senaste vinnarlåtarna i Eurovision song contest så är ju Malena outstanding enligt mitt tycke. Nu kommer ju inte Sverige att ha någon som helst chans mot alla dessa öststatsländer, det är nog bara att inse, att den tiden då vi hade en chans att vinna, den är nog borta.... Skit samma! Världen går ju inte under bara för en sån sak, eller hur..? Här i Falun är det mulet idag, det är ett par varmgrader så nu väntar jag på att det ska rasa is och snö från taket, det rasade lite igår och det lät som bara den, det var riktigt läskigt faktiskt.. Nej, det här duger inte... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Emma Damm säger:

    Kika gärna in på min konstnärsblogg. Jag postar bland annat olika kändisporträtt och säljer även egendesignade linnen :-) Fråga mig gärna något i min frågestund också :-)

    2009-03-15 | 09:25:50
    Bloggadress: http://emmadamm.blogg.se/
  • sannie säger:

    sant :)

    2009-03-15 | 09:29:02
    Bloggadress: http://sannieschutt.blogg.se/
  • åsa säger:

    Emma:

    Du är verkligen duktig på att rita och teckna, ja, du har verkligen talang!

    ha dé!



    Sannie:

    Sant...vad då?

    Ha dé!

    2009-03-16 | 10:26:04
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: