Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Biffstek med lök...

Kategori: Allmänt

..serveras till middag hos tant raffa idag... Frågade maken, vad sjutton vi skulle äta till middag idag och han önskade sig en rejäl biff med mycket lök och jag var inte sen att "hänga på"! Ute är det så grått så grått, det var fint i morse då det snöade litegranna, men nu har det regnat i flera timmar och är flera grader varmt så någon snö, det finns det inte kvar.. Ska titta på "Körslaget" ikväll och vi har lovat de små kungligheterna att vi ska ringa och rösta på "team Stefan" (eller Larz Krizterz som prinsessan säger). Gillar inte Ola´s kör, kanske för att jag inte gillar Ola, tycker att han är en riktig sprätt! Sen tycker jag att det på något vis var "fel" att ha en manskör, ja, jag vet att jag är knäpp, men det står jag för! ("Team Stefan" kommer ju från Älvdalen och man måste ju vara patriot...eller?) Det regnar alltså ute, men jag ska fråga maken, om vi inte kan ta en promenad innan middagen, det är ju såååå skönt att vara ute och gå när det regnar! (Ja, jag är knäpp..) Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hej! Jag gillar ju olika sorters väder, variation helt enkelt. Men idag kunde jag låta bli att skratta när jag såg ut....och vi rastade hundarna nere vid sjön, o det var långtifrån skönt. Regnet klarar man väl, men tjockan? Det var som att gå omkring i ärtsoppa! Körslaget och Dansbandskampen intresserar oss inte, men vi missar inte en Idol-kväll!

    Ha en fortsatt fin helg/Kramen

    2009-11-14 | 18:54:00
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • TT säger:

    Jag tyckte också Ola var lite förmer förut men nu har jag fått ändra mej, men jag gillade båda körerna, fast mest Rico som åkte ur.

    2009-11-14 | 22:53:14
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning! Ja nu vet vi ju vem som vann...jag har inte följt med nåt i år...var ju väldigt patriotisk förra året, fniss!

    Och inte tycker jag att du är nån surkärring inte!! Skinn på näsan är aldrig fel!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-11-15 | 08:31:18
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Paula:

    Jadu, tjocka är det här också och så har det "spruckit upp till en ny regnskur"..

    Mörkt som på kvällen är det nästan, man måste ha lampor tända inne för att se något och det gör att man blir trött tycker jag.

    Ha dé!/Kram



    TT:

    Jag är ju en "sån" som inte klarar av folk som inte kan vara sig själva och "naturliga" och jag tycker definitivt inte att Ola är "naturlig" och jag håller med dig, team Rico var bäst!

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Tack, för att du inte tycker att jag är en surkärring...

    Ja, "bästa lag vinner" heter det ju och svenska folket tyckte att team Ola var bäst så...

    Ha dé!/Kram

    2009-11-15 | 12:16:37
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: