Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Det går bra...

Kategori: Allmänt

...att ha maken hemma, men det finns vissa saker som jag kan reta upp mig på... Som tex. när vi sitter och läser tidningen på morgonen, måste han läsa vissa saker högt och högljutt kommentera?! Jag vill att det ska vara tyst på morgonen, speciellt då man läser tidningen (Falu Kuriren består av två delar så vi har varsin)... Sedan en sak till...om han diskat, ja då ska det nästan göras "vågen"! Va sjutton, det är ingen som gör "vågen" när jag har diskat, vilket jag gjort ca. två gånger per dag i åratal.... Eller är det så, att män alltid måste få bekräftelse att de är duktiga, vad de än gör? Ja, det är ju inte så mycket jag "retar upp" mig på ändå så det kommer nog att bli bra det här.. Ska hämta de små kungligheterna från skola och dagis om en stund, det blir "mellis" hos morfar och mormor idag, sedan blir det väl att vi sitter och ritar och målar, det är så mysigt att göra det för då sitter vi och pratar om hur dagen varit och om allt möjligt annat. Ute är det grått och fem plusgrader, det är uppehåll så det får man väl vara tacksam över... Nej, nu är det snart dags att sticka iväg... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Ha, min man är likadan, han står nästan givakt och väntar på beröm när han dammsugit och diskat!

    2009-11-09 | 14:36:40
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Mai säger:

    Haha, Åsa, du vet väl att karlar alltid måste ha beröm. När jag besiktar min bil, står jag alltid och talar om hur duktiga de är!! Jag får nästan alltid blankt papper!=) Allt handlar om deras EGO!! Stackars krakar...=)



    Puss från syrran

    2009-11-09 | 14:41:48
  • Paula säger:

    Det där låter inte som några allvarligare konflikter, hihi

    För mig är det viktigt att jag får några ensam-timmar varje dag (utom helgen förstås) för är maken hemma får jag inget uträttat! Det är förstås också en vanesak...

    Det låter spännande med jycken, det kommer säkert att dyka upp något innan sommaren! Greyhounds adopteras ut ibland, dom slutar tävla redan i treårsåldern och sen är dom värdelösa för ägarna tydligen, jag har inte så stor erfarenhet av dem men dom verkar jättemysiga. Nästa hund blir nog en omplacering för vår del, men jag hoppas det dröjer länge än!

    Kram i grådasket

    2009-11-09 | 14:41:50
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    TT:

    Man kanske ska vara nöjd ändå då...

    Ha dé!/Kram



    Mai:

    Du om nå´n kan ju prata till en karl så att han tror att han är guds gåva till mänskligheten..

    Ha dé!/Kram



    Paula:

    Min syster Mai (hon i kommentaren ovanför) födde upp greyhounds förut och nu har hon whippet, nästan alla vinthundar är väldigt härliga i mentaliteten (om man som vi gillar lite "nonchalant" attityd ibland) och om man framförallt gillar "formen".

    Jag hoppas ju att det kommer att bli en "rondell" som innehåller whippet..

    Ha dé!/Kram

    2009-11-10 | 09:39:55
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Daniel säger:

    Du får snällt läxa upp honom utom att skälla.



    Typ säga... oj vad det skulle vara skönt med en tyst stund på morgonkvisten! Å le lite nätt.

    2009-11-10 | 11:25:16
    Bloggadress: http://danielfagerholm.webblogg.se/
  • åsa säger:

    Daniel:

    Om jag skulle le lite "nätt", då skulle nog maken inse, att jag menade allvar...

    Men, allt har (tar) ju sin tid, "Rom byggdes inte på en dag"...

    Ha dé!

    2009-11-10 | 15:36:09
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Sitter o fnissar lite...känner igen det där med vågen...suck!!! Om jag så blir hundra kommer jag aldrig att förstå det där...Vi köpte diskmaskin förra året och nu diskar sambon oftast...hm?!

    Vad kul med farsdagspresenten! Mitt i prick!

    Kramen!

    Ragnvi

    2009-11-11 | 06:55:46
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Javisst är det konstigt...

    Kan förstå, att det är sambon som "diskar" nu för tiden, vi har ingen plats för en diskmaskin och egentligen så gör det mig ingenting att diska, men att det är så speciellt när maken gör det, det kan reta mig liiiite..

    Ha dé!/Kram

    2009-11-11 | 08:37:59
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Alltså högt tidningsläsande och kommentarer till frukost vore skilsmässoanledning här hos mig! Frukost är en helig stund, en stund för kontemplation! Du får fostra honom eller också hitta på något annat Du måste göra varje dag vid den tiden så Du får äta i fred före eller efter gubben.

    2009-11-12 | 19:45:57
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här: