Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En trevlig kväll..

Kategori: Allmänt

...var det igår.. Vi var bjudna till dottern och "mågan" på middag eftersom "mågan" fyllde år vi får alltid så underbart god mat.. Igår bjöds det på "baconlindad kycklingfile med salvia" och ungsrostade rotsaker och sås till det och det var himmelskt! Jag hade gjort en lingonparfait till efterrätt och den var inte så tokig den heller.. Trevligt hade vi, vi diskuterade hundraser (dottern hade köpt en hundbok), det är ju så, att det kommer säkert att finnas en hund i "familjen" till sommaren. Vi har ju sagt maken och jag, att vi ska inte skaffa en egen hund, men däremot så kommer vi att vara dagmatte/husse om det blir så, att dottern införskaffar en ny familjemedlem... Vad det eventuellt blir för sort, det är det ingen som vet ännu, helst av allt skulle de vilja ha en "gatukorsning" (rondell) som är en korsning där det gärna får vara whippet med (whippet har en härlig mentalitet) och gärna en blandning av några hundraser som inte är så allergiframkallande...vilket önsketänkande va!? Ja, det återstår att se.. På blocket finns det ju en herrans massa hundar, men det är mest Chiuaua, Jack Russel och Mastiff...inga raser de känner för precis... I dag är det Fars dag och maken fick igår en jättefin bok om Whiskey utav dottern och han blev så otroligt glad! Han satt och läste och visade oss på vilka destillerier han varit i Skottland..."ja, titta där, om hörnet, där gick man in och parkeringen låg där borta"... Så lät det hela tiden och han var som ett barn på julafton! Glad, det blev han verkligen! Idag ska vi ta en tur till Långshyttan och tända lite ljus och så äter vi nog i Hedemora på vägen hem...det tycker jag låter perfekt! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Pia säger:

    Hej på dig, kära syster;-)

    Det låter som om ni har haft en bra helg! Här är det så grått och trist så man blir tokig, och att ha fem hundar (nåja, fyra hundar och en galen whippa) är inget nöje i den här väderleken. Hoppas på massor av snö!! Måste ju ändå säga att det är jäkligt praktiskt med whippet i skitväder, hur lätt som helst att bara torka av när man kommer in! Däremot har hon ju inte riktigt fattat att hon är whippet, hon skitar ner sig minst lika mkt som mina golden och har absolut inget emot att gå ut, fast det är dåligt väder;-)

    Kul att dotra funderar på att skaffa hund, det gör ju faktiskt min också - tro det eller ej!! Men man får påminna dem om att det är mentaliteten de ska tänka på i första hand och inte utseendet, min dotter faller för att som är litet, ljust och lurvigt, nämligen!

    Du, det är väldigt dött på forumet - du blir nog "tvungen" att skaffa Facebook i alla fall, det är ju där alla håller till nuförtiden, tråkigt men sant.

    Ha det bra och sköt om er, hälsa "gubben" med en kram och alla andra, förstås!! --<-@ (det ska föreställa en ros, hihi)

    Puss & Kram//Pia

    2009-11-08 | 17:18:42
    Bloggadress: http://khemosabi.bloggagratis.se
  • åsa säger:

    Pia:

    Inte sjutton får du lägga ner forumet!

    Ja, jag skriver inget mer om det..

    Hund ja, alla valpar är ju söta..

    Dina hundar, de är ju helt underbara allihop, har aldrig träffat så mysiga och glada Golden som de du har och du vet ju hur förtjust jag är i whippet!

    Alla hundar har ju "sitt" och det ska bli intressant att se, vad det blir...

    Ha dé!/Kram

    2009-11-08 | 21:31:26
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: