Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Måndag...

Kategori: Allmänt

..är det.. Har inte gjort många "knop" ännu. Dottern ringde strax efter åtta och bjöd upp mig på frukost, hon var ledig idag eftersom dagis har stängt (planeringsmöte) och lilla prinsessan har sin "kille" Vilmer där idag, de går ju på samma dagis och de är sååå gulliga tillsammans. Att de gillar varandra, det kan man inte undgå att se, de är hur goa som helst med varandra och de leker hela tiden och munnarna gå i ett... Hörde hur de lekte "mamma, pappa, barn" på övervåningen och hur prinsessan styrde och ställde som den värsta "kommandoran"..(hon kanske har ärvt det från mormor..) Kul har de i alla fall... Vädret är bra idag, det är uppehåll efter ihållande regn i natt och ganska så varmt..eller.."tant raffa temperatur", alltså omkring 12-15 grader, det tycker jag är perfekt! Har funderingar på om jag ska ta en sväng ut i svampskogen, var ute i lördags och plockade "lagom" med trattisar, "lagom" för att det inte var så jobbigt att rensa, utan det gick ganska fort, men trattisar är ju inte lika tråkigt att rensa som gula kantareller, de tar sån tid tycker jag... Nej, det här duger inte, nu måste jag göra lite nytta.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Här har det inte heller gjorts många knop! Det frestar på att ha barnbarn hemma i flera dagar. Vi är inte vana vid så mycket ljud och väsen och inte av det tempot. Men väldigt roligt har vi haft!

    2009-09-21 | 21:24:46
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Vet så väl hur högt tempo det är och ljudnivån, den kan vara hör den också, men visst är det mysigt!

    Ha dé!

    2009-09-22 | 09:52:28
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: