Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En sån underbar jul...

Kategori: Allmänt

...det har varit ända tills nu... Julafton började ju hos oss, med tomtegröt och skinksmörgås, sedan var det turnering...ja, alltså X-BOX-kinect sport och jag vill lova, att det är jobbigt! Finns inte en chans att det stannar några extra gram på våra kroppar efter den här helgen... Har umgåtts med de mest underbara människor jag känner, mina barn och barnbarn, måg/måga och sist, men inte minst Elvis! Men,....i kväll läser jag på facebook, att min yngsta systers äldsta hund har somnat in..och det är inte vilken hund som helst, det var Spurten, världens gladaste och mest positiva hund som någonsin funnits, man kunde riktigt se, hur hon log... Mina tankar är hos min syster och jag hoppas, att hon går vidare och tänker på alla de posistiva stunderna hon haft med sin lila Spurt och de är inte få. Lite mycket blandade tankar känner jag, så... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga Magnusson säger:

    Att mista en hund är svårt, det kan verkligen vara en stor sorg.



    Det ser ut som om du har haft en fin helg. Jag önskar Dig en god fortsättning.

    2010-12-26 | 08:28:28
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • TT säger:

    Åh vad synd om din syster.

    Jag sitter ju här med "min" hund i soffan som jag gav till min dotter för ett år sedan och känner hur mycket jag saknat henne under året.



    Skönt att du haft en bra jul i alla fall.

    2010-12-26 | 10:42:30
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Skickar några kramar som du får vidarebefordra till din syster!

    KRAMAR!

    2010-12-26 | 14:25:11
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Ragnvi säger:

    Morning o god fortsättning! Julen är över för denna gången...skönt på sätt o vis. Nu lata mellandagar, mellan snöskottningen då!

    Så tråkigt o sorgligt med din systers hund...styrkekramar!

    Ragnvi

    2010-12-27 | 07:48:20
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Svarar alla:

    Att mista en hund är alltid jobbigt, speciellt då den varit en familjemedlem, men syster får trösta sig med att hon fick 11,5 jättebra år tillsammans med Spurten..

    Annars så har det som sagt varit jättebra, charmtrollet Ture var hos mormor och morfar i tre nätter och jag säger bara det, vilken nöjd liten kille!

    Ha dé!/Kram

    2010-12-27 | 13:01:26
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: