Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Att få se...

Kategori: Allmänt

....vår lilla prinsessa dansa som en "riktig balettdansös", det var himmelskt! Den glädjen hon kände och som förmedlades till alla andra, den var enorm och hennes koncentration då hon kollade hur saker och ting skulle göras för att sedan korrekt göra lika som "fröken " gjort, det var helt outstanding! Hon har ju varit sådan vår lilla prinsessa, ända sedan hon var liten har hon kollat hur saker och ting ska göras och sedan har hon gjort precis riktigt och det är en egenskap jag sett att hon haft/har sedan hon var riktigt, riktigt liten och som hon haft mycket nytta utav. Kul var det att se henne i ett samband där det bara var småtjejer, annars så brukar det alltid vara en majoritet av killar och att se henne fixa det där med kontakten av bara tjejer, det var ju lite ovanligt för mig, men som med allting annat så fixade hon det! Hon är helt otrolig mormors lilla prinsessa, att dansa var nog det mest ultimitata för henne, hon är så glad och så lyhörd när det gäller instruktioner (skit samma, att inte huvudet kommer upp sist ibland där det ska vara, huvudsaken är ju att huvudet kommer nå´n gång...eller? Ja, ni kan tänka er att det är ett "träd" som växer och då kommer ju inte trädkronan först, i alla fall inte när man dansar.. Men va sjutton gör det? Lilla prinsessan, hon njuuuuuuter av sin dans och är så lycklig att få gå på dansskola! En stor eloge till min dotter som ser till att barnen får gå på aktiviteter (bara varsin än så länge, de orkar inte mer eftersom de är på dagis/fritids varje dag), men just det där med aktiviteter, det kostar, inte bara pengar, pengar som dottern måste stå för och det är inte små summor, det kostar även tid, tid som man kanske inte har, men man tar sig den i alla fall och jag tycker, att du är fantastisk! Du min kära dotter Jill, du är något så otroligt duktig och jag blir stolt över dig varje dag, det ska du veta... Lillasyster Lina i Gävle, henne är jag precis lika stolt över och jag hoppas, att jag får följa "örjan-Otto" på dansskola eller friidrott också! Ja, det har varit en bra dag idag, att få se sitt älskade barnbarn så otroligt lycklig när hon instrueras av "dansfröken", det är guld värt! Lillprinsen, han hade ju varit ute och åkt längdskidor med skolan hela dagen och han var så trött att jag tvivlar på att han orkade med friidrotten.. Ljuvliga är de allihop, barn och barnbarn! (Förresten så hade maken tvättat fönster på altanen när jag kom hem, men jag vägrade göra vågen...!) Ja, han är väl ljuvlig han också.... Ha dé!/tant rafffa

Kommentarer

  • Jill säger:

    Mamma kära mamma... du får mig så klart att gråta en skvätt så här på kvällen. Söta lilla du, glöm inte att du är det som gör att vi är som vi är. Syster yster och jag har alltid varit stolta över att just du är vår mamma. Jag gör precis det som du alltid gjort, ger mina barn det bästa utifrån min kapacietet. Du och moffa har en enormt stor del i att jag får min tid att gå ihop, så det så!



    Prinsen han ändrade sig minsann så friidrott blev det! Duktig som han är konstaterade han att han var snabbast runt banan igen!



    De små skatterna somnade ovaggde ikväll:)



    Pussar och kramar från huset snett emot:)

    2010-02-03 | 23:22:07
    Bloggadress: http://regnbagsfamilj.blogspot.com/
  • Ragnvi säger:

    Morning! Njuter med dig av dina barn o barnbarn! Läste ditt svar till mig ang. hur många barn du fött...beklagar förlusten av sonen....

    Här är idag snöstorm...såå trött jag blir! Blir till att hålla sig inne o packa kartonger...

    Kramen!

    Ragnvi



    PS. Nygamla huset står ju tomt sen svärmor avled...därför blir det snabba ryck med flytten!

    2010-02-04 | 06:54:00
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Jill:

    Ja, en annan blir ju fuktig i ögonvrån förstås, men jag kan ju gråta när jag tittar på Antikrundan också...

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Här snöar det också, fast just nu så har det avtagit litegranna..

    Förstod att huset stod tomt och då är det ju inte så mycket att fundera över..

    Ta´t lugnt bara, tänk på att du varit sjuk.

    Ha dé!/Kram

    2010-02-04 | 09:16:32
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • TT säger:

    Haha, Örjan-Otto låter mer som han blir en töntig frimärkssamlare! :D

    Nejdå, det blir nog en lika fin unge som de andra kungligheterna, och mannen verkar du också få fason på! Kram!

    2010-02-04 | 15:12:07
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Örjan-Otto, han/hon kommer att bli precis lika underbar som han/hennes kusiner och de, de går inte av för hackor!

    Maken, han är ganska nöjd, bara man gör vågen så fort han åstadskommer någonting...

    Ha dé!/Kram

    2010-02-04 | 22:28:26
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: