Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Karlar är konstiga...

Kategori: Allmänt

...tycker jag.. Vi ska koppla in två stycken element på altanen och maken inföskaffade dessa innan nyår och sedan dess har de stått i förrådet. Dessa element kommer att bli inkopplade tidigast om en vecka, kanske två också eftersom rörmokaren inte har tid innan då han har mycket att göra efter en månads semester, (han har haft semester hela januari.) Nu fick maken för sig, att elementen skulle sättas upp på altanen för att underlätta för rörmokaren och naturligtvis så ska det röras till nå´t förbaskat och grannen ringdes in för att hjälpa till att bära in elementen, som för övrigt väger ton och jag höll på att få "hjärnsläpp"! Jag klarade bara inte av att vara hemma utan jag tog sparken och drog iväg! Nu sparkade jag inte så långt utan till min granne (ja, hennes karl var hos oss) och vi hade inte mycket positivt att säga om våra män... Kan inte förstå, att allt ska hända på en gång, helst ska det varit gjort igår..! Jag blir så nervös så det liknar ingenting! Jag vet, att jag har "ordning i röran" så när maken börjar röra till det, då blir jag knäpp! Nu har jag ju kommit hem och det ser ut som "sju svåra år och ett nödår" på altanen (en altan som vi tillbringar 365 dagar om året på) och jag har djupandats och räknat till hundra ett antal gånger och jag försöker tänka positivt, som min yngsta dotter alltid säger att man ska göra, men tyvärr *L* det funkar inte riktigt.... Nu ska jag ta en vända ner i tvättstugan, funderar på om jag ska ta med mig en bra bok dit ner och låta maken hålla på bäst han vill i röran och så kan han ropa upp mig när det är "ordning i röran" igen. Ja, livet är inte lätt... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Ha ha...ursäkta om jag skrattar lite. Men jag ser framför mig hur Du sitter i tvättstugan med en god bok medan maken stökar omkring på altanen.



    Hoppas det blir bra sedan. Är lite avundsjuk på Dig som förmodligen får en väldigt användbar och bra altan.

    2010-02-02 | 23:23:36
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Altanen är vårat "allrum" och det behövs ju värme och den kommer ju från elementen, men jag blir så frustrerad när allt ska hända på en gång och det bli sååå rörigt!

    Maken blev lite "stött" när jag sa, att jag skulle ta med mig en bok ner i tvättstugan...

    Ha dé!

    2010-02-03 | 09:10:56
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: