Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Nu ska vi vara, nu ska vi vara...

Kategori: Allmänt

..snälla! Idag skiner solen från en klarblå himmel och temperaturen var -21,2 grader klockan nio... Kylan kan jag klara mig utan, men solen gör att man blir på bättre humör! Det var kallt igår kväll när jag kom hem också, det var en temperaturskillnad på nästan 15 grader mot i Eskilstuna, men där nere blåste det så det var inte skönt för det.. Har varit ute på en sparktur, maken han tog "långa benet före" och knatade på och det var en riktig föraning om våren, den är nog inte så långt borta trots allt... Nu har maken gjort eld i kakelugnen och jag tänkte ta en liten middagslur, känner att jag behöver det. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hej! Visst läste jag om racet på snöskor, det såg förfärligt jobbigt ut på bild, dom hade dessutom sträng kyla så dom var påpälsade t.om över munnen! Här har vi nollgradigt och takdropp idag, och jag har ännu inte masat mig utanför dörren...men det ska bli, tänkte fota solnedgången (jaja den var dålig)

    Ha en fin Alla-hjärtans-dag

    Kram

    2010-02-14 | 16:18:56
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Takdropp har vi här också, i solen, men annars är det svinkallt!

    Ha dé!/Kram

    2010-02-15 | 11:21:27
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: