Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Struntar i...

Kategori: Allmänt

...melodifestivalen ikväll.. Har lyssnat på låtarna på nätet och det finns ingen som är nå´t att ha tycker jag.. Ute snöar det, men det är inte så kallt så det gör ingenting, jag klarar ju av snöandet, men inte kylan, blir bara deppig när det är svinkallt. Har varit upp till dottern en sväng, lillprinsen är sjuk, han har hög feber och väldigt ont i huvudet och jag tycker så synd om honom. Vår nyaste lillprins har jag inte sett ännu, annat än på bild och jag är nyfiken så jag håller på att spricka! På bilderna jag sett så är han väldigt lik sin mor, men det kan ju vara helt annat när man får "studera" honom i "the real life", vacker är han i alla fall! Lilla prinsessan kom ner till morfar och mig idag på eftermiddagen och hon var väldigt "morfig", han fick inte vara ifred, hela tiden så var det bara morfar som gällde och jag tror, att de njöt lika mycket båda två... Maken sitter och tittar på OS, han "får" faktiskt sitta och se det nere i vardagsrummet, annars brukar han vara förpassad till sovrummet och tv:n där, men ikväll var jag snäll eftersom det inte fanns något intressant att titta på.. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Ja, jag säger bara att det är så slätstrukte och trist, denna melodifestival... tittade inte heller igår.

    2010-02-28 | 18:57:58
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Först undrade jag varför Du inte går dit och tittar men så erinrade jag mig att Ni hade vinterkräksjuka på orten. Himla spännande måste det vara att få se sen.

    2010-02-28 | 23:46:47
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Jag kikade med ena ögat på festivalen..var måttligt intresserad! Konstigt...jag brukar nästan slaviskt följa den...

    Hoppas lillprinsen tillfrisknat och att alla andra inte blivit sjuka!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-03-01 | 05:06:19
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Melodifestivalen, den har mist sitt intresse tycker jag, håller med om att den är alldeles för slätstruken..

    Ha dé!



    Inga:

    Det var besöksförbud på Gävle lasarett pga. kräksjukan och nu så är ju lillprinsen dålig, så vi får se (fast han har ingen kräksjuka)..

    Ha dé!



    Ragnvi:

    Lillprinsen är på bättringsvägen, han ska ju med fadern och hans sambo till fjällen och åka slalom (prinsessan får inte följa..?!)

    Nu ska vi nog ta oss till Gävle snarast...

    Ha dé!/Kram

    2010-03-01 | 08:45:01
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: