Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Vad som förgyller en dag...

Kategori: Allmänt

...är att lilla prinsessan ska hämtas före mellis.. Modern har eftermiddagsmöte på jobbet och lillprinsen är på friluftsdag och åker skidor med skolan... Vår lilla prinsessa har ju danskurs idag på eftermiddagen, jag ska skjutsa henne dit, men innan dess ska det vara mellis och prinsessan hade önskningar om att få vara med och handla det som ska avätas och det får hon väl.. Ska hämta henne ganska tidigt, för vi vill ha lite tid med henne, hon är så härlig, pratar hela tiden och pratar hon inte så sjunger hon! Jag tycker att det är en förtjusande egenskap, att vara glad nästan hela vakna tiden på dygnet, det är inte alla som är det... Ute är det mulet idag, det är bara 4-5 minusgrader och så blåser det.. Maken, han har kommit en "bra bit" med altanen, nu kan man vistas därute utan att få "hjärnsläpp" och jag behöver inte "fly" varken till grannen eller ner i tvättstugan. Tvättstugan ja... Tänk, att det ska vara så tråkigt med just tvättstugan, tacka vet jag sommarhalvåret då man kan hänga ut tvätten och bli av med "eländet" på en dag, nu på vintern tar det så lång tid tycker jag (har torktumlare, men använder den väldigt sällan). Tänker på de som har tex. 10 barn som de i Älvdalen, tvättmaskinen måste ju gå för jämnan där och fy sjutton för all tvätt som ska tas reda på vareviga dag! Nej, jag har ju inget att gnälla över, men jag tycker i alla fall att det är jättetråkigt med just tvätten! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Ja usch för tvätt. Nu måste jag ju dessutom boka en tid och gå iväg för att tvätta, saknar maskin i badrummet! :(

    2010-02-03 | 13:26:47
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Jag håller inte med alls. Om det är något hushållsarbete som är uthärdligt så är det just tvätten. Det är en speciell känsla att få hänga upp vått och så samla in torrt och rent och lägga in. Däremot så avstår jag gärna städningen. Gillar tvättandet ännu mer nu sedan vi fick ordning i tvättstugan.

    2010-02-03 | 22:53:21
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Att vara tvungen att passa en tvättid, det är inte roligt och just det att den tiden kanske inte passar dig....

    Hoppas du får en tvättmaskin snart..

    Ha dé!



    Inga:

    Javisst kan det vara roligare om det är en funktionell tvättstuga, men vår är inte det precis...

    Tacka vet jag vår/sommar då man hänger ut våt tvätt på förmiddagen och plockar in den på eftermiddagen torr och slät och med en ljuvlig doft!

    Ha dé!

    2010-02-03 | 23:12:08
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: