Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Jag undrar bara...

Kategori: Allmänt

...en liiiiten sak.... Om man sitter inne för sexuella övergrepp mot ett barn, har en dom på över 2 år, kan man då neka till att delta till vård (terapi)..? Har man verkligen rätt till det? I så fall ska man inte släppas ut i frihet igen anser jag för då har man förverkat sin rätt. Det kan ju inte vara meningen att allmänheten ska gå och vara rädd att denne person ska göra samma sak igen så fort denne släpps på fri fot. Det finns ju en liten Chilenare, som tycker sig stå över allt och alla här i Sverige och som vägrar att gå i terapi och på så vis få den "vård" han förmodligen behöver eftersom han är "sjuk i huvudet" då han förgriper sig på små flickor! Usch och fy! Jag tycker ju, att de ska låsa in honom och kasta nyckeln åt...ja, det är en plats som beskrivs som väldigt varm..... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Morning Åsa! Håller med dig...släng nyckeln!

    Har läst ikapp hos dig och njutit med dig!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-01-19 | 05:30:18
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Då är vi överens alltså...

    Ha dé!/Kram

    2010-01-19 | 11:11:28
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Jag håller nog med Dig! Detta är ju en variant av driftlivet som inte är accepterad i vårt samhälle och då borde det vara tvångsvård, eller som alternativ tvångskastrering. Om jag hade små barn skulle jag vara tacksam över de internetsidor som visar upp de här förövarna så det finns en chans att skydda barnen.

    2010-01-20 | 06:49:16
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    Jag är ju så dum att jag trodde att det var ett krav från kriminalvården att om man "satt" för ett sexualbrott så var man tvungen att genomgå "terapi"..

    Ha dé!

    2010-01-20 | 15:12:59
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: