Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Kom på en sak...

Kategori: Allmänt

...medan jag ännu är upprörd... Nu skiter jag högaktningsfullt i om de små kungligheternas far eller farmor och farfar läser det här... (Synd bara om min dotter som säkerligen får skit för det här, för det finns det folk som ser till..) MEN....om man har barn, då är det de vuxnas skyldighet att se till att barnen har det bra, att de mår bra och att de utvecklas och utvecklas, det gör de heeeeela tiden.. Nu är jag så förbannat trött på att min dotter ska ta allt jäkla skit när det gäller barnens fader och jag som mormor kommer hädanefter att vara väldigt sanningsenlig i allt jag säger. Pratar man sanning, ja då kan det inte klassas som skitprat...eller? Alla dessa gånger när lillprinsen kommit hem och varit "sur", det har ju varit sådana gånger då fadern sagt, att "det och det" har mamma bestämt, fast mamma inte haft en aning om vad det handlat om, det är sån´t jag blivit så förbannad på, för det är vi som är barnens trygghet och den familj som får ta hand om barnen när besvikelsen är så stor, så stor... Inte lätt alla gånger, men vi vet ju, att barnens trygghet, den ligger ju hos oss och vi är så tacksamma att det är så. Vet, att barnens fader läser min blogg ibland och jag tycker ju, att det är lite fegt att inte lämna en kommentar eftersom han delar med sig utav det han läst till sin mor och far... Ganska ynkligt tycker jag och jag vet, att det kommer att bli reaktioner på detta jag skrivit, men kom ihåg en sak.... Det är min blogg och jag skriver precis det jag vill!!! Känns ganska gôtt faktiskt....! Är så förbaskat trött på "folk" att jag snart skiter totalt i vad andra tycker och tänker. Önskar alla en fortsatt trevlig kväll (ja, klockan är ju snart midnatt, men...) Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • storasyster säger:

    Hejsan lillsyrran!

    ja, visst är det tragiskt när separerade föräldrar använder sig av barnen för att såra varandra. Jag har i mitt jobb som socialsekreterare tyvärr konstaterat att det nästan alltid är föräldrarna som har/är problemen, men det är på barnen det märks. Jag hoppas att det positiva i dina barnbarns liv överväger det negativa i slutänden!

    Kram och god natt!

    2010-01-13 | 23:53:52
  • åsa säger:

    Storasyster:

    Du har som vanligt rätt, men du vet...jag kan bli så innerligt förbannad när jag ser, hur dåligt de små kungligheterna mår ibland..

    Ha dé!/Kram

    2010-01-14 | 13:57:23
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ingrid ♥ säger:

    Håller med "Storasyster"

    Kram Ingrid

    2010-01-14 | 20:03:04
    Bloggadress: http://ingridspotpurri.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ingrid:

    Ja, det gör jag också, hon har alltid varit klok..

    Ha dé!/Kram

    2010-01-15 | 09:46:23
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: