Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Lika varje år...

Kategori: Allmänt

...är det.. När man "plockat undan julen" vilket jag gjort idag (med hjälp av maken) så slår det aldrig fel... Det finns alltid någon liten tomte som man inte ser när man plockar och det slutar alltid med att man får plocka fram den där förbaskade kartongen igen! Nu har ju maken varit med och när det blir dags att "jula" igen, då får jag väl fråga honom var allt pynt finns... Är sååå trött på kylan! Idag är det mellan 15-20 minusgrader igen! Det går ett stråk över Dalarna där det är mycket kalluft och jo jag tackar, jag har märkt det! Hoppas, att det blir lite varmare till på lördag då det är meningen att det ska bli tunnbad, det är ju inget vidare om temperaturen ligger omkring -20 för då tar det så lång tid att värma upp tunnan och jag tror ju att det är skönare att bada om det "bara" är omkring -10. Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hej!Hörde dottern imorse säga att hon hade 20 minus, här har vi bara 13, o det känns riktigt behagligt jämförelsevis...nu har jag inga problem att vistas ute, och det är ju ett vinterlandskap utan dess like.-

    Va skoj att få gå på galej, men var kom badtunnan in i bilden? Det är jätteskönt, vi badade när vi bodde i Säfsen, där badade man i tre olika tunnor, började med den som hade svalast vatten och bytte sen till varmare och varmare. 40 grader tror jag det var som varmast.

    Kramen

    2010-01-13 | 15:41:28
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Badtunnan, det är grannarna Jim och Carina som bjuder på det och dottern och "mågan" ska också vara med.

    Ja, vi har svinkallt, är sååå trött på det!

    Ha dé!/Kram

    2010-01-13 | 16:24:03
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Annaa M säger:

    Ja visst är det så! Plötsligt bara det ligger där. Eller hänger kvar i granen när allt är nedpackat. Tror nästan det är nåt slags magi!

    2010-01-15 | 01:11:44
    Bloggadress: http://annaama.wordpress.com
  • åsa säger:

    Annaa:

    Gick alldeles nyss förbi och såg i ögonvrån en liten tomte***** så nu måste kartongen fram igen...

    Ha dé!

    2010-01-15 | 09:47:54
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • SoP säger:

    Låt tomten vara kvar?lite bakom nånting- jag låter alltid något vara kvar,så jag ska komma ihåg att det Blir en jul igen :-)

    2010-01-15 | 18:16:58
    Bloggadress: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här: