Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Man skulle kunna tro...

Kategori: Allmänt

..att vi inte är annat än förkylda i den här familjen, men så är det inte! Maken har nyst (som vanligt), men jag tycker att hans förkylning har blivit bättre, men frågar man honom så... Idag har vi inte gjort så mycket, maken har tittat på tv, det har ju varit skidor och jag har "förlustat" mig i tvättstugan. Det är lika bra, att tvätta av bara sjutton nu när det inte är svinkallt, för om det är just svinkallt så går "propparna" stup i ett när tvättmaskinen är igång, det blir väl alldeles för överbeslastat.. Ska snart sätta igång med middagen, idag serveras det kokt torsk (färsk, den kostar inte flera hundra kilot längre) potatis och äggsås. Ute har det varit grått, ingen nederbörd och bara några minusgrader och jag tycker att det är rena rama "värmeböljan" efter den långa kylan vi har haft. Det hade gått bra för de små kungligheterna igår på deras aktiviteter, lilla prinsessan var såååå trött när de kom hem för de hade ju varit på prinsens friidrott också så klockan blev närmare halv åtta innan de var hemma och då brukar hon ligga till sängs... Kommer inte att träffa dem förrän tidigast söndag och jag längtar redan efter dem... Nej, nu kallar köket och spisen... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Inga M säger:

    Det är verkligen roligt att vi kan äta torsk igen med gott samvete och att den inte är så dyr.

    2010-01-22 | 07:09:16
    Bloggadress: http://inga.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning! Hoppas maten smakade...vi åt det förra veckan, såå gott det är ibland!

    Helgen kommer att gå fort Åsa o snart träffar du barnbarnen igen!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-01-22 | 08:24:53
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    TACK ÅSA! DU KOM MED VÅREN TILL MIG! OCH SOM VANLIGT VAR INTE JAG HEMMA!!! Grrrr!

    Våren kommer att finnas på min blogg så fort som möjligt! Du är otrolig!

    Kramen o TACK igen!

    Ragnvi

    2010-01-22 | 14:24:54
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Inga:

    En av mina favoriträtter är stekt torsk med spenat och jag är också glad att man kan äta torsk med "gott samvete" igen..

    Ha dé!



    Ragnvi:

    Du är värd en hel plantage med vårblommor efter det år du haft och jag säger till dig som jag och maken sa till din sambo..vi kanske ses i sommar!

    Ha dé!/Kram

    2010-01-23 | 00:29:48
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: