Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

"Snabbmat"...

Kategori: Allmänt

...det ordet har fått en helt annan innebörd för mig idag... Vi har varit till Hudiksvall tur/retur idag maken och jag och på hemvägen sa maken att han var hungrig, så vi åkte in på Mc Donald´s i Söderhamn... My good...!!! Det var fem personal, inte speciellt mycket gäster, men trots det stod fyra i kö och väntade på sin beställning...(En stod och väntade på sina strips..) Damen före oss, hon ville beställa en cheesburger (10-kronors) men, se det gick inte fick hon till svar för det var redan så många beställningar på just den!?!? Hon blev tillslängd en vanlig liten hamburgare och den fick hon nöja sig med! Damen tittade på oss och såg ut som en "fågelholk" (ja, hon bara gapade) och så gick hon... Jag frågade, eftersom det stod så många och väntade på sin beställning, vilket som gick fortast och tjejen försvann utan att säga något och kom tillbaka efter en stund med två Big Mac, slängde dem på brickan och jag sa, att det har inte vi beställt?! Nej, sa hon, men det var det som gick fortast och ja, hon var ju faktiskt serviceminded där, men hon skulle väl ha frågat oss först!? Jag måste säga, att Sveriges absolut sämsta Mc Donald´s, det finns i Söderhamn!!! (Vi har varit dit fler än en gång och det slår tamejsjutton aldrig fel!!) Annars så har vi haft en bra dag och vi beslöt oss för att ta vägen genom Ockelbo hem, eftersom det pratades på "Gävleradion" så mycket om just hur de "pimpat" Ockelbo inför bröllopet på lördag.... Mmmmm....vi åkte genom centrum enbart för att vi var nyfikna och visst hade de "pimpat"....sju (7) gula ballonger och tre (3) blå satt i en björkruska utanför en affär, det var det enda vi såg! Javisst ja...det fanns en scen också och det såg ut som om den var på ett lastbilsflak...(men den stod centralt)! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • TT säger:

    Haha, då hade dom alltså slagit på stort i byhålan!!

    McDonalds... jag trodde dom var mer noga med sin personal men dom har säkert en dålig ledning.

    2010-06-18 | 19:30:22
    Bloggadress: http://tyratok.blogg.se/
  • Tofflan säger:

    Ville passa på att gratulera i förskott på 12-årsdan! :D

    2010-06-18 | 23:28:00
    Bloggadress: http://tofflan.wordpress.com
  • Ragnvi säger:

    What! har du varit i stan?! Tänk om jag vetat det!

    Sen ska jag nog kanske åka o skälla på matstället också! Vi handlar sällan där...

    Men va go han är din Prins...önskelistan...härligt!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-06-19 | 05:49:13
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    TT:

    Jag har alltid trott, att Mc Donald´s var en snabbmatsrestaurang, men den här slog alla rekord!

    Ha dé!



    Tofflan:

    Tack så mycket!

    Ha dé!



    Ragnvi:

    Åkte ju förbi "skrutthuset" och det såg så ödsligt ut...

    Mc Donald´s i S-hamn, det är det sämsta jag någonsin varit på och jag ska faktiskt ringa till "den som har hand om e´t", jag sparade kvittot med namn och telefonnummer.

    Jadu, prinsen, han kan skriva önskelistor han...

    Ha dé!/Kram

    2010-06-19 | 11:22:22
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: