Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Trevlig och skön...

Kategori: Allmänt

...midsommar önskar jag alla! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

 • Paula säger:

  Hej! Först, medan jag kommer ihåg ska jag tipsa dig om Miami Medical, en sjukhusserie som går på trean på söndagar klockan åtta. Två avsnitt är visade, o jag gillar den. Lite flashigare kanske än Greys, men underbara karaktärer och bra storyn.

  Sen höll jag på att skratta ihjäl mig åt lillprinsen! Han ger inte upp katten för att byta till en hund och inte kan dom tydligen leva samtidigt heller, haha

  Vi ska ha katt så snart vi flyttat, inte huvudorsak till flytten förstås, men nu blir ju förutsättningarna helt annorlunda och vi stormsaknar katt! Det får bli en från Bergslagskatten, kastrerad och öronmärkt, det känns bra om man kan ge ett hem till någon som saknar det.

  Hoppas ni får en skön midsommar, gråmulet hos oss, men varför inte, det är ju midsommarafton. Vi drar till Björsjö, det är dit vi flyttar, o ser hur dom firar på sommarängen runt midsommarstången. Sen ställer vi vagnen på lämplig plats i skogen, men det blir nog bara för en natt.

  Kram

  2010-06-25 | 09:54:07
  Bloggadress: http://paulaz.se
 • åsa säger:

  Paula:

  Har sett den nya sjukhusserien och den får godkänt!

  Lillprinsen har alltid önskat sig en katt, mycket mer än en hund och det ska visst komma en kattunge till familjen senare i sommar...

  Intressant ska det bli, att se hur han reagerar eftersom han har allergi...

  Hoppas ni fick en bra natt i Björsjö...

  Ha dé!/Kram

  2010-06-26 | 19:36:27
  Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: