Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

En liten paus...

Kategori: Allmänt

..har jag tagit i städandet.. Våren i all ära, men fy sjutton vad solen avslöjar! Damm, damm och åter damm... Men, nu har jag dammtorkat, dammsugit och såptorkat (inte skurat) golven så nu så.. Är liiite avundsjuk på äldsta dottern, hon ska på Mia Skäringer (Dyngkåt och hur helig som helst) ikväll och jag tror, att det kommer att bli jättebra, för hon har ju bara fått bra recensioner och jag gillar henne. Förresten så har prinsen och jag kommit överens, att han hädanefter kommer att tilltalas "storprinsen" eller "prinsen" rätt och slätt! Han är ju inte ensam prins längre och då tyckte han att mosters lille pojke ska få överta "lillprinsen" som "namn" och det håller jag med om. Lilla prinsessan, hon talade om, att hon inte var minst i familjen längre utan hon var "mellan"! Ja, det är hon ju, men kommer i alla fall att kallas för "prinsessan", för det är hon ju, vår lilla (mellan) prinsessa... Solern skiner och det droppar från taken, plusgrader redan på morgonen (inte många, men ändock), man blir på bättre humör per automatik liksom och fåglarna kvittrar för fullt, förutom gråsparven som fortfarande håller på och flyger mot fönsterna! Är det inget fel på den fågeln så.... Nej, nu ska jag fortsätta! Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Tittar på fönsterrutorna och suckar...men det blir makens jobb, inget för mig som inte kan ha armarna över ögonhöjd...städa ska jag imorrn, för på lördag kommer Falun-gänget hit för att kolla på Melodifestivalen. Vi är inte intresserade och har inte sett mer än Andra chansen, men det blir ju liksom lite av en grej om man är fler som kan tycka till. Blåsten ute är inte så skön, maken var snäll och tog med två jyckar på sin biltur idag.

    Kramen

    2010-03-11 | 14:30:51
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Det där med fönsterputs, det har blivit makens avdelning, han gör det så bra så...

    Melodifestivalen...få se, om det blir av att titta på den, är ju inte allt för intresserad i år..

    Ha dé!/kram

    2010-03-12 | 11:40:56
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Morning! Nu har jag läst ikapp lite hos dig och njutit av dina härliga berättelser om de små kungligheterna!

    För övrigt kan jag tala om att jag drar ner persiennerna i vårsolen..orkar inte se skiten!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-03-13 | 06:58:20
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Jag har inga persienner, bara rullgardiner och med dem nere så blir det så mörkt...

    Ha dé!/Kram

    2010-03-14 | 08:42:31
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: