Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

Första besöket hos frissan...

Kategori: Allmänt

...har lilla prinsessan varit på idag.. "Vet du mormor, mitt hår räcker ända ner till naveln", sa prinsessan för ett par dagar sedan och idag har hon klippt sig, en kort page och jag lovar, hon blev bara såååå fin! Konstigt egentligen, att de genast ser mycket äldre ut så fort de klipper av sig det långa håret och hon fullkomligt sken, när jag sa att man kunde nästan tro att hon är sex år och inte fyra och ett halvt (drygt).. I morgon ska de ju åka till "Kajanajeöarna" på semester och jag hoppas verkligen att de får en underbar vecka med mycket sol och bad. Jag ska skjutsa dem till flyget, de flyger från Dala Airport (Borlänge) och det är värt mycket att slippa sitta och åka till Arlanda, nu är det bara en bilresa på 25-30 minuter. Ute har det snöat, det har fullkomligt vräkt ner ett par dagar och det verkar som att det finns hur mycket som helst av den vita varan och jag måste säga, att nu är man ganska så trött på vintern... Vilken tur, att vi tog tillvara på solen i lördags... I dag har det väckts åtal mot Mats Alm, han som sitter häktad för mord/dråp utav sin sambo Linda Cheng och jag undrar...vem ska betala hans advokat, han har ju anlitat Peter Ahltin och jag tror ju inte, att han är speciellt billig... "Brott mot griftefriden", det är vad man tror att han kommer att dömas för och jag blir så.... Då innebär det att den i mitt tycke sjuka jäveln kommer ut snart och kan säkert få en massa skadestånd från Svenska staten (oss)! Har tittat på "Mästarnas mästare" på tv 1 och jag tycker att det är ett jättebra program och det var rättvist att Louise Karlsson vann nattduellen mot Thomas Brolin, hon är en värdig vinnare och jag hoppas att det är hon som bli "Mästarnas mästare". Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Paula säger:

    Hej, jag håller med, jag hoppas Louise vinner hela tävlingen! Armand var inte så impad över att få henne tillbaka, tror han upplever henne som största hotet... Saltön tycker jag fortfarande är tråkig, o nu dog ju McFee också, bara elände och inget kul i den serien som jag ser det.

    Nu ska jag göra mig en ensam middag, maken blir borta sent idag. Kokar kyckling till Loppan och tror jag norpar en bit till mig själv!

    Kramen

    2010-03-24 | 15:55:16
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • åsa säger:

    Paula:

    Armand är för mig alldeles för "manisk" och kan inte glädja sig åt andras förmåga så för mig är Louise en favorit och hon är ju suverän den tjejen..

    Saltön, den kunde ju ha varit liiiite bättre, men jag trodde ju att de hade filmat böckerna bättre...

    Ta utav Loppans mat du..

    Ha dé!/Kram

    2010-03-24 | 22:31:05
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Ragnvi säger:

    Hej på dig i snöriket! Här föll endast ett fåtal flingor!

    Håller med dig ang. Alm...varför erkänner idioten inte!?

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-03-25 | 06:46:47
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    Ragnvi:

    Du ska se, att Ahltin kommer att få honom fri...

    Ha dé!/Kram

    2010-03-25 | 08:38:28
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/
  • Paula säger:

    Hej, hoppas du har lite roligare helgväder än jag, grått, mulet, trist och regn ska komma, men det är väl nästan välkommet för att bli av med skiten, haha

    Ha en ypperlig helg/Kramen

    2010-03-26 | 16:41:44
    Bloggadress: http://paulaz.se
  • Ragnvi säger:

    Hej Åsa o hoppas dagen varit bra!

    Kikar in för att tala om att nåt brev eller telsamtal kom inte från Hudik...nu ska jag ladda i helgen för måndagen!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-03-26 | 19:18:35
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • Inga M säger:

    Jag kan förstå om småbarnsföräldrar vill hålla barnens hår kort, det blir mer lättskött så, men annars är det ju ljuvligt vackert med lockar på barnens huvuden, både för pojkar och flickor.

    2010-03-27 | 08:52:13
  • åsa säger:

    Paula:

    Grått, grått, grått, det är vad det är ute just nu och jag tycker att det är sååå tråkigt!

    Visserligen håller temperaturen sig strax över nollan och det får man väl vara glag över...

    Ha dé!/Kram



    Ragnvi:

    Hoppas du får besked på måndag då..

    Hoppas även att du får en bra helg (trots allt)..

    Ha dé!/Kram



    Inga:

    Visst är det ljuvligt med det långa håret, men det mår ju bra att kapas emellanåt och efter första klippningen brukar ju lockarna mer eller mindre försvinna...

    Ha dé!

    2010-03-27 | 10:46:52
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: