Tant Raffa

Välkommen till Tant Raffas space i rymden. Här skrivs det om allt och inget men alltid med en stor dos av humor och ironi!

2:a Maj...

Kategori: Allmänt

...är det idag... Vädret är fint, solen skiner, men det blåser svinkallt! (Det är bara att ta på sig vinterjackan om man ska vara ute..) Vi har varit till Långshyttan och kyrkogården idag maken och jag, det var ju på tiden att vi fixade gravarna så att de är fina till våren, sist var det ju närmare en meter snö... Annars så har det varit en lugn valborgshelg, grillat och gatuloppis har stått på programmet. Gatuloppisen var igår och det var massor med folk på "vår gata", oturligt nog så började det spöregna innan den utsatta loppistiden var slut, men jag tror att det såldes en hel del ändå. Jag köpte faktiskt en fleecejacka till prinsen som var som ny för bara 20:- och det tyckte ju jag var ett kap! De små kungligheterna är hos fadern i helgen, men de ringde igår och jag talade om hur mycket jag längtar efter dem och lilla prinsessan sa, att de längtar efter oss också, men att det var tur, att morfar var hemma för då slapp jag ju vara ensam i alla fall....sötnosen! Vi får ju träffas i morgon... Ha dé!/tant raffa

Kommentarer

  • Ragnvi säger:

    Fniss...sliter morgontidningen ur händerna...den var bra! Gör ju nästan jag också...fast nu har vi sagt upp den...måste spara in där det går...nu börjar dubbelkostnaderna...vete sjutton hur det här ska gå...Men vi trivs här Borgmästaren o jag o vill gärna bo kvar!

    Kramen!

    Ragnvi

    2010-05-04 | 07:27:34
    Bloggadress: http://rankans.blogg.se/
  • åsa säger:

    "Borgmästarinnan":

    Ja, jag kan förstå, att det kommer att bli kämpigt med dubbla kostnader, det är bara att hoppas på intressenter så att ni får "skrutthuset" sålt..

    Ha dé!/Kram



    2010-05-04 | 15:00:05
    Bloggadress: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: